22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KETOB’UN BELÇİKA ATAĞI SÜRÜYOR

“Brugge Expo Yemek Festivali”nde Türk Mutfağının güzelliklerinin yanı sıra Kemer'in de tanıtımı da yapılacak

KETOB’UN BELÇİKA ATAĞI SÜRÜYOR

15 Ekim 2010 / 18:01

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ ( KEMER )


Kemer Belçika pazarına ayrı bir önem veriyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Belçika'nın Brugge ve Gent Kentlerindeki Türk Federasyonlarının ortaklaşa işbirliği ile Brugge Kentinde protokol'e yönelik düzenlenen “Türk Hafta sonu etkinlikleri ”ne Kemer Belediyesi ile birlikte katılan KETOB'a yeni bir davet geldi. Burgge kentindeki Türk tanıtımları devam ederken, Brugge şehrinde daha önce yapılan etkinliklerin devamı olan ve 10 bin yerli ve yabancı turistin katılımının beklendiği 5-6-7 Kasım 2010 tarihinde düzenlenecek olan “Brugge Expo Yemek Festivali”nde Türk Mutfağının güzelliklerinin yanı sıra Kemer'in de tanıtımın yapılacağı açıklandı. Festival açılışında, Brüksel güzeli ve gecen hafta Miss Globe International seçilen Bahar Kolkıran'da yer alacak.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) Başkanı Turan Bayar, “ Belçika'nın Brugge ve Gent Kentlerindeki Türk Federasyonlarının ortaklaşa işbirliği ile 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde Brugge Kentinde protokol'e yönelik düzenlenen, bir resepsiyonun da yer aldığı ''Türk Hafta Sonu'' etkinliğinde İzmir ile birlikte Kemer rüzgârı estirtmiştik. Kemer Belediye Başkanımızın bizler ile birlikte katıldığı ve otellerimizin ve KETOB Yönetim Kurulu Üyelerimizin de destekleri ile, resepsiyonda Kemer bölgesi ve otellerimizin tanıtım kitapçıkları, otel tanıtımları, broşürleri ve CD' lerini dağıtmıştık. Kemer burada çok yoğun ilgi görmüştü.

Her geçen gün Belçika'dan Kemer'e gelen turist sayısının arttığını görmekteyiz. Belçika pazarı Kemer için çok önemli bir Pazar bu bilinç ile yine Belçika'dan aldığımız bir davetle 10 bin yerli ve yabancı turistin katılımının beklendiği 5-6-7 Kasım 2010 tarihinde düzenlenecek olan “Brugge Expo Yemek Festivali”nde Türk Mutfağının ve Kemer'in tanıtımın yapılacağı Festival için davet aldık. Bu konuda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Belçika Kemer için önemli bir Pazar, burada tanıtımlarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.