23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEYİAD İSTANBUL’DA TOPLANDI

Merkezi İstanbul'da bulunan Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin yeni sezona giriş yemeği 11 Ekim Salı akşamı Taksim Troya Hotel'de yapıldı

KEYİAD İSTANBUL’DA TOPLANDI

14 Ekim 2011 / 17:25

TURİZMİN SESİ


Erdoğan Demir Keşan(Anayurt)- Yaklaşık 120 kişinin katıldığı kalabalık toplantı, üyeler arasında mekan değişikliğinin bereketi şeklinde yorumlandı. Toplantının misafiri ise Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli idi. Toplantıya Keyiad Başkanı Mehmet Ali Akpınar, Bşk Yardımcısı Ahmet Eler ve yönetim kurulu üyeleri, Koç Bilgi Grubu CEO'su Mehmet Nalbantoğlu,Keşan ADD Başkanı Rahmi Uluz ve yönetim ekibi, Tek Rumeli Televizyonu sahibi Atilla Baykal, Trakyalı ses sanatçısı Faruk Yılmaz,Habipler Trakya ve Rumeliler Derneği Başkanı Metin Ayaz,Keşan Küçük Doğanca Köyü Dernek Başkanı SelahattinGül,Sultangazi Rumelilier Derneği Başkanı Cengiz Topal ve Sultangazi'deyaşayan Keşanlı İşadamı Yalı Su firmasının sahibi Abdullah Acar'ın da aralarında bulunduğu yoğun bir katılım oldu.

Gecenin açılış konuşmasını Başkan Mehmet Ali Akpınar yaptı ve EdirneMilletvekili Kemal Değirmendereli'nin takdimini sundu. Değirmendereli konuşmasında , bölgemizin sorunlarının kollektif çalışma ve birliktelik ile çözüleceğinin altını çizdi.Edirne ve ilçelerinin gelişmesi için gereken azami katkıyı yapacaklarını iletti ve bu konuda sivil toplum örgütleri ve derneklere de çok büyük iş düştüğünü anlattı.Türkiye'nin dış politika sorunlarının daha titizlikle ele alınmasının gereğini belirtti.
Değirmendereli, tüm Trakyalı milletvekillerinin parti ayırımı gözetmeksizin ortak akıl ve ortak irade ile hareket etmesinin hepimizin kazancına olacağının önemli olduğunu ve Trakya'nın buna şiddetle ihtiyacı olduğunu söyledi.

Daha sonra sahneye gelen Faruk Yılmaz da Trakya yöresine ait türküleri katılımcılarla birlikte söyledi. Gecenin sonlarına doğru da önce Keşan ADD Başkanı Rahmi Uluz sonra da Keyiad üyesi Şeref Kasar mikrofona gelerek İstanbul da ve çeşitli şehirlerde yaşayan Keşanlı,Trakyalı öğrencilere burs verilmek suretiyle bu kardeşlerimizin geleceklerine katkıda bulunmanın öneminden bahsettiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.