22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KEYİFLİ İFTARLARIN BULUŞMA NOKTASI

Geçtiğimiz Aralık ayında kapılarını açan Cevahir Hotel İstanbul Asia; misafirleriyle birlikte geçireceği ilk Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı

KEYİFLİ İFTARLARIN BULUŞMA NOKTASI

08 Temmuz 2013 / 19:06

TURİZMİN SESİ

Adalar’ın eşsiz manzarası eşliğinde gün batımının keyfini çıkartarak iftarınızı yapmak, yaz aylarına özel hafif ve lezzetli menülerle sağlıklı iftarlarda buluşmak istiyorsanız Cevahir Hotel İstanbul Asia sizler için doğru adres olacak. On bir ayın sultanı Ramazan ayını büyük bir çoşkuyla karşılayan Cevahir Hotel İstanbul Asia, Osmanlı’nın iftar sofralarını misafirlerinin beğenisine sunuyor. Canlı fasıl müzik eşliğinde gerçekleştirilecek olan iftar sofralarında Osmanlı sunumları ve aynı zamanda yaz ayları için özel hazırlanan hafif iftar menüleri dikkat çekiyor.  
 
İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip olan Cevahir Hotel İstanbul Asia, unutulmaz bir iftar akşamı geçirmek isteyen misafirleri için fasıl ekibi, özel Ramazan şerbetleri, özel sunumlu sofraları, Türk kahvesi ikramlarıyla misafirlerinin en güzel iftar akşamını yaşaması için deneyimli ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Otelin bünyesinde bulunan Antigoni Restoran’da misafirlerini ağırlayacak olan Cevahir Hotel İstanbul Asia grup olarak katılım gösterecek olan misafirleri için otelin kır bahçesi veya havuz başı kısmını iftara özel tahsis ediyor.Cevahir Hotel İstanbul Asia’da iftar fiyatları 65 – 85 TL arasında değişiyor.
 
İŞ DÜNYASI RAMAZAN AYINDA GRAND CEVAHİR HOTEL & CONVENTION CENTER’DA BULUŞACAK
 
 
Grand Cevahir Hotel & Convention Center, on bir ayın sultanı Ramazan ayını coşkuyla karşılıyor. Yurtiçi ve yurtdışından birçok misafir ağırlayan Grand Cevahir Hotel & Convention Center geleneksel iftar menüleriyle Türk iftar sofralarını beğeniye sunuyor.
 
İş toplantıları ve iş yemeklerinin değişmez adresi Grand Cevahir Hotel & Convention Center bu yıl da; lezzetli menüleri ve şık sunumlarıyla büyük grupları ağırlamaya hazırlanıyor.
 
 
Grand Cevahir Hotel & Convention Center; misafirlerinin, Ramazan ayının coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmesi için geleneksel Türk mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerini, tasavvuf müziğinin huzur verici melodileriyle harmanlıyor. Zengin iftariyelikler, sıcak Ramazan pideleri, leziz çorbalar, börek ve pestil çeşitleri, Türk mutfağının enfes tatlıları, limitsiz çay ve meşrubat çeşitleriyle donatılmış menüsüyle misafirlerine en güzeli sunmaya hazırlanan Grand Cevahir Hotel, büyük gruplar için havuz başını da hizmete açıyor. 
 
Ramazan ayının yaz sıcaklarına denk gelmesiyle birlikte misafirlerine kalite ve lezzetin yanı sıra serin bir ortamda vakit geçirme ayrıcalığını da yaşatmayı arzu eden Grand Cevahir Hotel’in iftar menüsü fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.
 
10 kişiden bin 700 kişiye uzanan grup davetlerine ev sahipliği yapmayı bekleyen Grand Cevahir Hotel, özel menü ve fiyat seçenekleriyle misafirlerinin keyifli bir iftar akşamı geçirmesini garanti altına alıyor. 
 
Kişi başı açık büfe iftar menü fiyatı: 60 TL
 
Havuz başı ve grup iftarları için fiyatlandırma özel olarak yapılacaktır.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.