22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

25- 26 Nisan tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'nin Hradec Kralove şehrinde yapılan Open Avrupa Karate Kupası'na 6 sporcu ile katılan Bodrum Karate Takımı toplamda 9 madalya ile Bodrum'a döndü

KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARI

07 Mayıs 2009 / 09:33

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


20 ülkeden 107 spor kulübünün katıldığı turnuvada zorlu mücadelelerin ardından, Fırat çetin -30 kg da altın madalya, Begüm Coşkuner -50 kg da gümüş ve takım komite ve takım kata dalında 2 bronz, Efe Betselci – 40 kg. da bronz madalya, Merve Erdoğan takım komite ve takım kata dalında 2 bronz madalya ve Ela Ay takım komite ve takım kata dalında 2 bronz madalya kazanarak Bodrum'u turnuvada başarıyla temsil ettiler.

Avrupa Kupası'na 3 ay boyunca günde 3 antrenmanla hazırlandıklarını belirten Karate takımı teknik direktörü Fatih Uzunlulu; “Bir çok ülkenin milli takımlarıyla katıldığı turnuvada , ferdi kategorilerin dışında 107 kulüp arasında takım yarışmalarında 2 üçüncülük kazanmamız bizi çok gururlandırdı. Çocuklarımız kendilerine destek olunduğunda neler başarabileceklerini bir kez daha ortaya koydular.

2009 yılı içinde bir kulüpler arası dünya kupası ve bir kulüpler arası dünya şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. Çocuklarımız gittikleri her uluslar arası turnuvadan madalya ve kupalarla dönüyorlar. Bodrum Yarımadasının uluslar arası boyutta tanıtılmasında bu tür şampiyonalar çok büyük önem taşımakta, gittiğimiz ülkelerde çocuklarımız hem sporculuk hem de turizm elçiliği yapmaktadırlar.

Kupaya katılmamızda emeği geçen , Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Marina Yacht Club Şenkar Öztüzün, Bodrum Gold Center, Sümer Mass Tekstil Aytekin Bey, Merkez Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Mehmat Yıldızhan, İş adamı Turgut Ekşi, sanatçı Akın Dayınlarlı, Bodrum Boutique Jewellery, Paşalılar Petrol Mustafa Paşalı ve Mercan gıdaya; ayrıca TRT televizyonuna ,Doğan Haber Ajansına ,Kent Medya Grubuna, gazeteci Zeki Özkeskin Bey'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Uzunlulu ayrıca kendilerine sponsor olan kurum, kuruluş ve işletmeleri bu turnuvalar sayesinde tüm dünya ülkelerine tanıtma fırsatını da yakaladıklarını belirterek Bodrum Karate Takımı'na olan desteklerin devam etmesini dilediklerini söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.