23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANDI

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Başkanlığında toplandı

KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANDI

18 Temmuz 2009 / 15:59

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Ayvalık Belediye Başkanı H. Bülent Türközen, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin katıldı.

Toplantıda, Belediyelerin kamu kuruluşlarına olan borçlarının faizlerinin kaldırılması, taksitlendirme seçenekleri, Belediyeleri ilgilendiren önemli konuların hükümete iletilmesine ilişkin yöntem, Yunanistan'ın Ege Adaları Belediyeler Birliği ile temasların geliştirilemsi, kıyı kenar çizgisi, kıyıdaki belediyelerin imar sorunları ve çözümleri için bölgesel bir toplantı yapılmasının önemi gibi konular görüşüldü.

Toplantının sonunda, tüm gündem maddeleri ortaklaşa ve uyum içerisinde karara bağlandı. Çok sıcak bir havada geçen toplantıda çevre belediyelerden gelen Belediye Başkanları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.