22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KLASİK OTOMOBİLLER BODRUM’DAN GEÇTİ

14. Tarihi Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisi'nin Bodrum etabı yapıldı

KLASİK OTOMOBİLLER BODRUM’DAN GEÇTİ

21 Mayıs 2011 / 18:58

TURİZMİN SESİ


Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası'nın katkılarıyla Klasik Otomobil Kulübü'nün düzenlediği 14. Tarihi Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisi'nin Bodrum etabı yapıldı. 19 - 22 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenen ralliye 38 otomobil katıldı.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi önderliğinde Bodrum'a giriş yapan 1930- 1980 yılları arasında üretilen 38 klasik otomobil Bodrum Kalesi önündeki İskele Meydanı'na girdiler.

Vatandaşların ve turistlerin yoğun ilgisi ile karşılanan klasik otomobillerle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler adeta birbirleriyle yarıştılar, otomobiller hakkında bilgiler aldılar. Ralliye katılanlar için Mandalin Bar'da bir kokteyl düzenlendi.

Kokteyle Bodrum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı Hüseyin Sağat, Klasik Otomobil Kulübü (KOK) Başkanı Aydın Harezi ve klasik otomobil sahipleri katıldı.

Kokteylde bir konuşma yapan KOK Başkanı Harezi, bu seneki rallinin bir prova olduğunu, önümüzdeki sene 138 otomobilin Bodrum'a geleceğini söyledi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan ise yaptığı konuşmada klasik otomobilleri tarihi bir şehir olan Bodrum'da görmekten mutlu olduklarını, KOK başkanı Harezi'nin önümüzdeki yıl için verdiği müjdeye çok sevindiğini ve organizasyon için Bodrum Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini aktardı.

Yarış programı ile ilgili bilgiye belediyemizin www.bodrum.bel.tr/haberdetay.asp?id=2900  adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.