23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KORUMAR OTEL’DEN TEŞEKKÜR PARTİSİ

Kuşadası'nda bulunan 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe, tatil için 40. defa Korumar Otele gelen misafiri onuruna tüm devamlı misafirlerinin katıldığı kutlama ve teşekkür partisi verdi

KORUMAR OTEL’DEN TEŞEKKÜR PARTİSİ

21 Ekim 2009 / 13:49

TURİZMİN SESİ


Bu ekim ayında Korumar Otel'de 40. defa tatil yapan İngiliz Charles Courtney'in onur konuğu olduğu partiye, Korumar Otel'de tatil yaparken tanışmış, arkadaş olmuş ve her yıl aynı dönemde Korumar Otel'de buluşan yaklaşık 40 civarında misafir katıldı. Her yıl tatil için Korumar Otel'i tercih eden ve her geldiklerinde aynı odada kalan, yaşları 40 ile 80 arasında değişen İngiliz, Alman, İtalyan, Belçikalı ve Hollandalı misafirler gece boyunca şarkı söyleyip dans ederek, eğlencenin tadına doyasıya vardı.

Mayıs ayında eşiyle birlikte 39. defa Korumar Otelde tatil yapan Courtney, eşinin vefatından sonra da Korumar Otelde tatil yapmaktan vazgeçmedi ve 40. defa Korumar Otel'e gelerek daha önce burada tanıştığı tatil arkadaşlarıyla buluştu. Korumar Otel yönetiminin, çalışanlarının ve misafirlerinin bir aile olduğunu ve kendisinin de bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Charles Courtney, kendisinin Korumar Ailesinin manevi babası olduğunu belirtti.

Partide bir konuşma yapan KoruMar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, başta Charles Courtney olmak üzere tüm misafirlere Korumar Oteli tercih ettikleri için teşekkür ederek, her yıl Korumar'a gelmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu durumun devamlılığı için daha heyecan ve şevk ile çalıştıklarını belirtti. İlk açıldığı 1990 yılından beri yüksek hizmet standardı ve kalitesi ile % 100 misafir memnuniyetini amaçlayan Korumar Otel, sunduğu kaliteli hizmetin ve servisin karşılığını, misafirleri tarafından her yıl, hatta yılda 2 veya daha fazla defa tercih edilerek alıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.