22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KÜLTÜR SANAT YAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Bakırköy Belediyesinin, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde Bakırköy Belediyesince düzenlenen Bakırköy Festivali ;kültür, sanat ağırlıklı olarak15-25 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacak.

KÜLTÜR SANAT YAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

12 Temmuz 2010 / 12:55

TURİZMİN SESİ
Yaz Festivali kapsamındaki etkinlikler arasında Yeşilköy Halk Dansları Derneği'nin katkılarıyla 10. Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivali de gerçekleştirilecek.Türk konukseverliğini, kültürel ve sanatsal değerlerini, turizm için uluslararası alanda tanıtımda kullanacaklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü bize her zaman önder olmuş, ulusça ilkelerimizin başında barış ve dostluk gelmiştir.Bu bağlamda düzenlendiğimiz Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali kapsamında 10.
Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivaline Türkiye'nin yanı sıra 4 kıtadan Amerika,Sierra Leone, G.Kore, Hindistan,İspanya, Macaristan,Makedonya, Meksika ve Polonya'dan halk dansları ekiplerinın katılacağını açıkladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ,Bakırköy Yaz Festivali kapsamında Yeşilyurt Belediye Parkı'nda 21 Temmuz da Bakırköy G.Ç.D (Gönüllü Çevreciler Derneği) Türk Sanat Müziği Korosu ve Bakırköy Belediyesi Trio Grubu konseri, 22 Temmuz da Fasafisa Taverna Grubu ve Göknur konserleri, 23 Temmuz da Türk Halk Oyunları gecesi ve Silifke Türküleri konseri, 24 Temmuz da Bakırköy G.Ç.D Türk Halk Müziği Korosu konseri ve DJ Volkan performanı, 25 Temmuz da ise MAREV(Mardin EğitimVakfı) Medeniyetler Korosu konseri ve Mardin yöresi halk oyunları özel gösteriminin yapılacağını da belirtti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.