22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KÜLTÜR VE SANATIN ANTALYA BULUŞMASI

Antalya Kültür ve Sanat Günleri 9-18 Ekim tarihleri arasında Cam Piramit Önü açık alanda gerçekleşiyor

KÜLTÜR  VE  SANATIN  ANTALYA  BULUŞMASI

06 Ekim 2009 / 23:11

TURİZMİN SESİ


“Antalya Kültür ve Sanat Günleri” 9-18 Ekim 2009 tarihlerinde Saat: 11.00-23.00 arasında, Antalya Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit önünde gerçekleştirilecek. FONDA Grup Yönetim Kurulu başkanı Dr. Meral Dinçer “Bu organizasyonda 10 gün boyunca 100'lerce yerli ve yabancı sanatçı ürünlerini sergileyecek.

Gerek resim, gerekse seramik, cam, bakır, ahşap gibi el sanatları ürünleri sanatseverlerle buluşacak. Sanatseverler elsanatı yapım showlarını izlerken, kıl çadırda yöresel yemeklerin tadına da bakma olanağı bulacak. Tayland, Rusya, Hindistan, Mısır, Moldova, Macaristan gibi 16 ülkeden gelen sanatçılarla birlikte; Kütahya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Batman gibi Türkiye'nin dört bir yanından gelen sanatçıların yanı sıra, konserler, dans ve halkoyunları, defile, imza günleri gibi birçok etkinlik ve sanatçıların uygulamalı gösterileri ile sanatın kalbi Antalya'da atacak” dedi.

Sahne etkinliklerini organize eden Adım Dans Okulu; Salsa Dans Festivali, 1. Hip Hop Festivali, Animatörler Yarışması, Tango Buluşması, Şov Salsa Festivali gibi dansın her çeşidini ilgilisiyle buluşturacak.. Roman Gecesi, Sıra Gecesi, Yörük Gecesi, Karadeniz Gecesi ile Antalyalıları coşturacak. Animatörler Festivali ile Antalya şenlenecek.

Organizasyon kapsamında Altan Erkekli'ye Tiyatroya ve Sinemaya Katkılarından dolayı 10 Ekim'de ödül verilecek.

Gladyatör, Cesur Yürek ve Planet filmlerinin oyuncusu Mike Mitchell'a 17 Ekim Cumartesi. Saat 20.00'de Türkiye'yi Yurtdışında Tanıtan Yabancı Aktör ödülü verilecek.

Nazlı Eray 10 Ekim Cumartesi Saat 17.00'den itibaren kitaplarını imzalayacak.

Kültürün ve Sanatın ışığı Antalya'dan yükseliyor.....
FONDA Grup, 9-18 Ekim tarihlerinde düzenlenen bu coşkulu ve keyifli organizasyonla tüm Antalyalıları ve sanatseverleri Kültür ve Sanat Günleri'ne bekliyor, Organizasyon Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın tarafından 9 Ekim Cuma, Saat: 17.00'de açılacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.