22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KURFAL OTELE HOTELAJANS DESTEĞİ

Hotel Ajans – Anima Group Otellere Destek Servis; Danışmanlık & Ajans Hizmetleriyle (Genel, İş Geliştirme , Satış-Pazarlama Medya ve Kurumsal İletişim , Reklam, Tasarım, Prodüksiyon, Marka Yönetim) sağladığı destekle, Turizm Sektörüne ışık tutuyor

KURFAL OTELE HOTELAJANS DESTEĞİ

31 Ağustos 2010 / 17:25

TURİZMİN SESİ


Hotelajans kurucusu Jale Kibritçioğlu bu konuda şunları söyledi. “İstanbul'a en yakın mesafede bulunan Türk Turizminin giderek gelişeceği AĞVA'da S BELGELİ KURFAL HOTEL yenilikçi, farklı hizmet anlayışı ile AĞVA'nın gelişimi için yeni çalışmaları HOTELAJANS-ANİMAGROUP'la başlattı.

KURFAL HOTEL, Ağva Şile'de Plaja 50 m mesafedeki Butik Oteli , Dere kenarındaki Gizli Bahçe Restoranı, Mini Golf & Aktivite merkezi ile bugün İstanbul ve çevresinde organik beslenmeyle hizmet veren TEK TATİL VE İŞ OTELİ olma yolunda dikkatleri çekiyor. Kurfal Hotel'e ait Organik Sebze ve Meyve Çiftliğinde huzurla beslenirken, Doğa, Tarih, Kültür, Eğlence ve çeşitli Aktviteler ile tatilin tadına doyamayacaksınız.

Yeşilin en güzel renkleriyle doğada huzuru içinize çekerken, yapacağınız toplantının etkilerini bir düşünün.İşte Kurfal Hotel bu düşünceyle salonlarında TOPLANTI GRUBLARI'nı ağırlıyor. Kendine Has Ağva dokusu, muhteşem dekoru ve çok yönlü üniteleri ile Otel toplam 32 odadan oluşmakta.
1 Presidential Suit,
1 Private Harem Room
3 Honeymoon Rooms
3 Superior Country Rooms
8 Deluxe Business Rooms with Terrace
16 Standart Rooms
Harem Odası Su Yatağı, Şöminesi, Terası ile keyfe keyif katıyor.
Dilerseniz Otel tarafından düzenlenen kültür ve doğa turlarına katılarak, Kilimli Koyunun muhteşem denizindede serinleyebilirsiniz.
İstanbula bu kadar yakın, bu kadar özel, bu kadar keyifli bir Otele danışmanlık yapmaktan müthiş keyif duyduğunu açıklayan Jale Kibritçioğlu, Turizm Sektöründeki meslektaşlarınada seslenerek, KURFAL HOTEL SİZİN OTELİNİZ OLSUN , MÜŞTERİLERİNİZ MUTLU KALSIN.
BU EŞSİZ DOĞA CENNETİNDE SİZDE BİR KAÇAMAK İLE KENDİNİZİ ŞIMARTIN dedi.

23 senedir Turizm yatırımları içinde olan KURFAL OTELİN sahibi Nail Kaya'yada bu özel yatırımlarından dolayı sektör adına teşekkür eden Jale Kibritçioğlu, Bakanlık S Belgesi ilede gerçek bir Butik Otel olan KURFAL OTEL'İN gelecekte Turizm'de ve Sağlık'ta yeni halkalar, yeni yatırımlar oluşturcağına inandığı belirtti.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.