27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

KÜRTAJ İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Garantili kürtaj işlemi sadece profesyonel jinekoloji uzmanı tarafından yapılır

Kürtaj İşlemleri Nasıl Yapılır?

13 Kasım 2022 Pazar 11:53

TURİZMİN SESİ


İşlem öncesinde hastanın mümkünse kullandığı tıbbi ilaçlara ara vermesi tavsiye edilir. Kürtajlar bugün yasal kapsamda uygulanır. Birçok modern ülkelerde olduğu gibi ülkemiz üzerinden de işlem doğrudan yasalar kapsamında garantili ve pratik bir şekilde uygulanır. Böylece hasta acı çekmeden uygulamadan faydalanır.

Merak edilen konular arasında kürtaj yer alır. Uygulama doğrudan istenmeyen gebeliğin tıbbi anlamda sonlandırılmasıdır. Uygulama güvenli ve konforlu ameliyathane üzerinden gerçekleştirilir. Bu nedenle kızlık zarı dikimi uygulamasında olduğu gibi kürtajlarda da herhangi riskler yoktur.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Kürtajlar birçok durumlarda uygulanabilir. Bunlar arasında istenmeyen gebelikler, düşük riski olması, rahim hastalıkları olması gibi durumlarda kürtajlar uygulanabilir.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat Etmesi ve Yapması Gerekenler

Uygulama öncesinde hastanın mutlaka doktor talimatları doğrultusunda hareket etmesi gerekir. Bu kapsamda işlemin başarılı bir şekilde sonlandırılması sağlanır. İşlemden öncesinde mutlaka kullanılan ilaçlara ara verilmelidir. Aşırı yemek tüketimi,sigara ve alkolden uzak durulmalıdır.

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürtajdan sonrasında hemen sosyal veya iş hayatına dönüş yapılmamalıdır. Rahim sağlığının korunması açısından mutlaka işlemden 7 gün sonrasında iş ve sosyal hayata dönülmelidir. Kürtajdan 7 gün sonrasında normal ev işlerine devam edilebilir. Bununla birlikte bu süreç tamamlandığında günlük spor aktivitelerine de devam edilebilir.

Kürtaj Fiyatları

Evinizin konforunda güncel kürtajların fiyatlarına bakabilirsiniz. Kürtajların güncel fiyatları jinekoloji servisleri arasında farklılık gösterir. Fakat yöntem fiyatları geçmiş senelere oranla bugün daha indirimli olarak sunulur. Böylece kürtajı yaptırmak isteyenler minimum bir ödeme yaparak ekonomik anlamda avantajlı kalabilir. Uygulama fiyatlarını doğrudan jinekoloji uzmanı kurumsal sitesinden de inceleyebilirsiniz.

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık zarı elastik yani ince yapıya sahip olan ve rahim ön kısmında yer alan hassas bölümdür. Daha çok ince soğan kabuğuna benzer bir biçime sahiptir. Bazı bireylerde kızlık zarının daha kalın yapısı söz konusudur. Kızlık zarları hassas olduğundan hafif düzeyli darbeler sonucunda dahi yırtılması mümkündür.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Kızlık zarının muayenesi daha çok fiziksel olarak yapılır. Bu kapsamda kızlık zarının gerçek anlamda yırtılıp yırtılmadığı anlaşılabilir. Bu işlem sadece profesyonel jinekoloji uzmanı tarafından gerçekleştirilir. Kızlık zarları muayenesi bugün yüksek teknolojili cihazlar üzerinden de pratik bir şekilde yapılır.

Kızlık Zarı Dikimi Yöntemleri

Kızlık zarının dikim yöntemleri ise oldukça fazladır. İşlemler daha çok cerrahi müdahale üzerinden gerçekleştirilir. Ameliyatla özel tıbbi iplikler üzerinden yırtılan kızlık zarı dikimi dakikalar içerisinde yeniden dikilir. Böylece hastada yeniden kaliteli yaşam ve yüksek özgüven sağlanır.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün Mü?

Evet, çeşitli nedenler sonucunda yırtılan kızlık zarının tıbbi anlamda yeniden dikilmesi mümkündür. Bu doğrultuda kızlık zarınızın yırtıldığından kuşku duymanız durumunda jinekoloji uzmanına başvurarak gerekli muayeneleri yaptırabilirsiniz.

Labioplasti Neden Uygulanır?

Uygulama vajinanın iç dudaklarının yeniden ameliyat üzerinden onarılmasını kapsar. İç dudaklar vajinanın en önemli bölgelerinden biridir. Bu kısımda meydana gelen hasarlar beraberinde sağlıklı ve düşük özgüvenli cinsel hayatın da meydana gelmesine neden olur. Sarkık ve anormal bir şekle sahip olan iç dudakların yeniden toparlanması açısından söz konusu işlem gerçekleştirilir. Ayrıca labioplasti uygulaması da garantili bir şekilde yapılır.

Labioplasti Kimlere Uygulanabilir?

Labioplastiler doğrudan vajinasının iç dudaklarında sarkma ve anormal bir şekilde biçim sorunu yaşayanlara güvenle uygulanabilir.

En İyi Labioplasti Tekniği Hangisidir?

Labioplastilerde birçok tedavi uygulamaları söz konusudur. Bunlar arasında cerrahi tekniği birinci  sırada yer alır. Bu nedenle en kaliteli ve etkin tedavi uygulaması cerrahi müdahaledir.

Labioplasti Ameliyatı Fiyatları

Diğer işlem fiyatlarında olduğu gibi labioplastinin ameliyat fiyatları da klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle en kaliteli doktor klinik merkezi tercih edilmelidir. Klinik sitesinden günün her saatinde labioplastinin ameliyatı için randevu alınabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.