22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

KUZEYİN OĞLU RAMADA PLAZA’DA

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak 10 Nisan Cumartesi akşamı Beylikdüzü Kaya Ramada Plaza'nın balo salonunda hayranları ile buluşuyor

KUZEYİN OĞLU RAMADA PLAZA’DA

03 Nisan 2010 / 15:20

TURİZMİN SESİ


Bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Kaya Ramada Plaza'da sevenleri ile hasret giderecek Volkan Konak seslendireceği birbirinden özel parçaları ile doyumsuz bir konser ziyafeti verecek. The Summit Restaurant & Bar'da Romantizmin Zirvesine Ulaşılıyor Kaya Ramada Plaza'nın 28. katında yer alan The Summit Restaurant & Bar deniz ve göl manzarasının kesişme noktasında.

Uluslararası A La Carte mönüsü ile Fatih Şen ve Senem ikilisinin 20.30 24.00 saatleri arasında seslendirdikleri doyumsuz canlı müzik performansları eşliğinde romantizmin dorukları sizi bekliyor. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin tek adresi Rolling Rock Cafe & Bar'da ise Meksika mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.
İş stresi Palaestra Health Club son buluyor
Kaya Ramada Plaza bünyesinde yer alan Palaestra Health Club, 3500 metre kare alanda muhteşem bir atmosfer ile açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu ve Türk Hamamı ile rahatlamanın ve yenilenmenin keyfi yaşanıyor. Profesyonel fitness ekipmanları ve uzman eğitmenleri ile fitness, body building, aerobik, step ve dans derslerinin yanı sıra, günlük yaşamın stresinden arınacağınız Bali el masajı, aromaterapi masajı ve İsveç el masajı sizi rahatlatıyor.

Kaya Ramada Plaza: 0212 866 23 23

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.