22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LA MAISON YALIKAVAK AÇILDI

1993 ten beri İstanbul’un en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapan yılların deneyimli markası La Maison Yalıkavak’ta

LA MAISON YALIKAVAK AÇILDI

17 Haziran 2013 / 11:38


Yalıkavak'ta deniz kenarında muhteşem konumuyla 6 dublex oda 6 superior flat oda 2 standard oda 2 suit 16 odalı yeni ve farklı bir işletme anlayışıyla yılların deneyimli markası La Maison özgün mimarisiyle konuklarını bekliyor.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,13.jpg

La Maison misafirperverliği ile lüksten ziyade konforun ve ferahlığın ifade bulduğu odaları ile; sizleri tarihi, kültürel ve doğal zenginlikler ile  Yalıkavak’ta konuk etmeyi bekliyor.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,1.jpg

Özgün mimarisi ve özgün dekorasyonu ile göz dolduran La Maison’da çocuk misafir yaşı 12 yaştan itibaren başlıyor.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,9.jpg

La Maison Ege'nin bu güzel köşesinde yerel zenginlikleri ve Ünlü La Maison Restoranın leziz tatları, Fransız, Ege, Akdeniz tatlarının , sağlıklı mutfak köşesi ile, muhteşem lezzetleri tadabilirsiniz.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,12.jpg

Zengin Bodrum usulü kahvaltısı, profesyonel işletmecilik kalitesi , güler yüzlü ekip, Konforlu odalar, misafirler için özel olarak üretilmiş delux yataklar, koton linen malzemeler, şık dekoratif detaylarla, La Maison Yalıkavak’ta konaklamayı özel kılıyor.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,11.jpg

Haftanın belirli günlerinde canlı müzik dinletisi, plaj, havuz partileri, butik düğün organizasyonları da sizler için hizmette olacak.La Maison Hotel Bodrum Yalıkavak merkezine 5 dakika yürüme mesafesi, Yalıkavak Marina’ ya 10 dakika yürüme mesafesinde.

la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,15.jpg
 
La Maison Hotel her odasını sizin rahatınızı sağlamak için düşünüp ve kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayacak özelliklerde döşenmiştir.
 
la-maison-yalikavak,deniz-anapa,turgay-kiran,7.jpg
 
Yalıkavak Ege Bölgesi’nde Muğla ilinin Bodrum ilçesinin bir beldesidir. Coğrafi olarak Anadolu’nun güneybatısında yer alan Bodrum yarımadasının kuzeybatı köşesindedir. Yalıkavak yarımadasının üç tarafı denizlerle çevrilidir. Kuzeyde Mandayla Körfezi, batıda ve güneybatıda Ege denizi yer alır Beldenin doğusunda Gündoğan ve Dağbelen, güney batısında Gümüşlük, Dereköy, Karakaya, Yakaköy ile çevrilidir.
 
“La Maison Hotel” dostlarını Yalıkavak’ta  ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk  duyacaktır.
Plaj caddesi no 22 Yalıkavak –BodrumTürkiye
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.