22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LA MİA LUCE, MİSAFİRLERİNE ALIŞILDIK TATLI LEZZETLERİNDEN FAZLASINI SUNUYOR

İtalyan restoranı La Mia Luce, misafirlerini özgün tatlıları ile beş çayına davet ediyormisafirlerini özgün tatlıları ile beş çayına davet ediyor

La Mia Luce, misafirlerine alışıldık tatlı lezzetlerinden fazlasını sunuyor

17 Temmuz 2018 Salı 15:03

TURİZMİN SESİ


2012 yılından bu yana Suadiye’de hizmet veren İtalyan restoranı La Mia Luce, Napoleone’dan Panna Cotta’ya, Tiramisu’dan Mocha Pie’a kadar birçok özel reçeteli İtalyan tatlısını menüsünde bulunduran ödüllü adres La Mia Luce, yaz menüsünde yer alan hafif ve lezzetli spesiyel tatlıları ile lezzetli yemeklerin sonrasına ve akşamüstü molalarına eşlik ediyor.Şık ve konforlu ortamıyla misafirlerine her zaman en iyisini sunan La Mia Luce, öğlen buluşmalarına eşlik eden zengin menüsü ve akşam yemeklerine ev sahipliği yapan yeşil ve ahşabın hâkim olduğu dekorasyonuyla İtalyan lezzetlerini tadı damakta bırakacak şekilde yorumlamaya devam ediyor. Napoleone’dan Panna Cotta’ya, Tiramisu’dan Mocha Pie’a kadar birçok özel reçeteli tatlıyı menüsünde bulunduran La Mia Luce, misafirlerine alışıldık tatlı lezzetlerinden fazlasını sunuyor. 

İtalya’nın Gözdesi: Tiramisu
Hafif tatlılardan vazgeçemeyenler için özel reçete ile hazırlanan Tiramisu, lezzet severleri İtalya’ya götürüyor. Özellikle yaz ayları için ideal bir seçenek olan Tiramisu; Savoiardi bisküvisi, Mascarpone peyniri ve espresso ile hazırlanıyor.

Sütlü Tatlı Sevenlere: Panna Cotta
Vanilya çekirdeklerinin tadına tat kattığı, çok az toz şekerle hazırlanan Panna Cotta, hafif tatlı arayanların tercihi. İtalyanca ‘pişmiş krema’ anlamına gelen Panna Cotta frambuaz ile birlikte sunuluyor.

Çikolatalı Tatlıdan Vazgeçemeyenlere: Mocha Pie
Çikolata tutkunlarının favorisi ve İtalya’nın klasik ve en sevilen tatlısı Mocha Pie, bisküvilerin arasına gizlenmiş karamel ve dondurma ile hazırlanıyor. Çikolata sos ile servis edilen Mocha Pie masaya geldiği anda sizi ilk görüşte aşka inandırıyor.

Milföy'ün La Mia Luce hali: Napoleone
Milföy, pasta kreması ve karamel sos ile hazırlanan Napoleone, La Mia Luce’nin spesiyel lezzetlerinden. La Mia Luce, Napoleone ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

İtalya Devleti’nin her yıl tüm dünyada faaliyet gösteren İtalyan restoranlarının lezzet, hizmet ve ürün kalitesine verdiği “Ospitalitâ Italiana” sertifikasına sahip olan La Mia Luce; yeşil ve ahşabın hakim olduğu şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla gerçek İtalyan mutfağını misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.