22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LAUDA AİR İLE VİYANA –ANTALYA SEFERİ

Lauda Air, Ekim 2009'dan itibaren haftada 4 gün Viyana-Antalya tarifeli uçak seferlerine başlayacak

LAUDA AİR İLE VİYANA –ANTALYA SEFERİ

12 Eylül 2009 / 15:00

TURİZMİN SESİ


Türk turizmine kış dopingi olarak nitelendirilen bu işbirliği sayesinde 25 bin misafirin taşınması planlanıyor. Lauda Air'in Türkiye'deki tek yetkili bilet satış acentesi ve partneri de daGama Turizm olacak. Avusturya Havayolları'nın bünyesinde faaliyet gösteren en etkin charter firması Lauda Air, Ekim 2009 itibariyle haftada 4 gün Viyana-Antalya tarifeli uçak seferlerine başlayacak. Avusturya başta olmak üzere Almanya, Macaristan ve Bosna pazarlarında faaliyet gösteren incoming şirketi daGama Turizm de Lauda Air'ın Türkiye'deki partneri ve tek yetkili bilet satış acentesi olacak.


Türk turizmine doping etkisi yaratarak 2009-2010 kış dönemini hareketlendirecek olan bu işbirliği sayesinde Avusturya'dan Antalya'ya 25 bin yolcunun taşınması hedefleniyor. DaGama Genel Müdürü Selim Karaçaylı turiste en çok ihtiyaç duyulan kış döneminde yaklaşık 25 bin koltuk sunulacağını söyleyerek, “ Bu sayı neredeyse 2008' de Avusturya'dan gelen toplam turist sayısının yüzde 15'ine eşit. Sektörün tamamına yararı olacak bu girişim için Lauda Air ile uzun zamandan beri görüşmeler yapıyorduk. Bu görüşmelerin olumlu bir şekilde sonuçlanıp, uçuşlara başlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 
ilk etap haftada 4 kez
İlk etapta haftada 4 kez (Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar) Viyana - Antalya uçuşları ile başlanacağını belirten Karaçaylı, “ Şubat itibariyle bu sayının haftada 5'e çıkarılacağını ve uçuşların yaz döneminde de devam edeceği bilgisini verdi. Suritch şöyle devam etti: "Türkiye Avusturya açısından çok önemli bir turizm destinasyonu. Bu pazara biz de yeni bir işbirliği ile daha sağlam bir giriş yapacağız. Ekonomik krizin yanı sıra satışın daha zor olduğu kış sezonunda golf, SPA vb kaliteli turizmi güçlendirmek amacıyla bölgeye iyi bir destek yapacağımıza inanıyorum. Doğru fiyat ve en iyi servis ile Viyana–Antalya arasında kaliteli uçuş programımızı Türk turizminin hizmetine sunacağız."

Kaliteli turistin gelmesi sağlanacak
Antalya yalnızca ucuzcuların uçtuğu bir destinasyon olmaktan kurtulması gerektiğine dikkat çeken Karaçaylı şunları söyledi: “Antalya ve Türkiye turizminin hak ettiği müşterinin çekilmesinde son derece önemli bir adımdır. Önemli olan kaliteli turistin daha fazla gelmesidir. Bu başarılırsa uçuşları her güne yayılacaktır. Getirecekleri açısından bu girişim cesur bir adımdır. Özellikle böylesine zor bil yılda. Umuyoruz ki herkes için önemli katkılar yapacaktır. Bu açıdan sektörün bu operasyona destek vereceğini düşünüyoruz.”

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.