22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LEB-İ DERYA RUMELİ

Hayatın her anını kendi gibi yaşayanların, kendi davetlerinde yabancı olmayacakları, her köşesinde ruhlarından izler taşıyan bir mekân var "RUMELİ"

LEB-İ DERYA RUMELİ

14 Mayıs 2009 / 15:18

TURİZMİN SESİ
Beyoğlu'nun öncü ismi Leb-i Derya'nın İstiklal Caddesi'ndeki tarihi Rumeli Han'ın 4. katında hayata geçirdiği proje, kişilerin ya da kurumların kendi felsefelerini, tarzlarını yansıtabilen lansmanların, toplantıların, yemeklerin kısaca her türlü davet fikrinin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor.

Rumeli, dünyada butik kavramının gittikçe daha da ön plana çıktığı günümüzde, sözcüğün hakkını tam olarak vererek, kişilerin beğenilerine uygun, karakterlerini yansıtan, müziğinden çiçeğine, dekorasyonundan mönülerine her türlü detayın Leb-i Derya'nın deyimiyle “terzi usulü” olarak biçimlendirildiği davetlere imza atıyor.

Tarini Han'ın 4. katındaki mekân, Leb-i Derya'nın uzun süren çalışma ve araştırmaları sonucunda oluşturulan Rumeli konseptinin sadece görülen kısmını oluşturuyor. Rumeli'nin arkasında her şeyi en ince ayrıntısına kadar ele alıp, daima en iyiyi sunmayı hedefleyen bir ekip yer alıyor. Bu ekip, organizasyon sahipleriyle bir araya gelerek, geniş Leb-i Derya arşivinin ve deneyiminin katkısıyla kişileri tatmin edecek davetleri her yönüyle detaylandırıyor. Kalabalık aile yemekleri, mini konserler, ürün lansmanları ya da moda çekimi gibi organizasyonlar, tarihi Rumeli Han'ın gizemli, huzurlu, eğlenceli, romantik havasında yaşanabiliyor.

Kokteyl düzeninde 100 kişinin ağırlanabildiği mekânda, oturmalı düzende 22 kişiye kadar hizmet verilebiliyor. Yemekli davetlerde Leb-i Derya mutfağının tecrübesi devreye giriyor. Mevcut set mönülerin haricinde isteğe ve konsepte bağlı olarak farklı ülke mutfaklarına ya da geçmiş dönemlere ait mönüler hazırlanabiliyor.

Kurulduğu günden beri, eşsiz manzarasıyla şehrin denizle olan engellerini kaldıran Leb-i Derya, şimdi ise İstiklal Caddesinin göbeğinde hayallerle olan engelleri ortadan kaldırıyor.

Leb-i Derya Rumeli
İstiklal Caddesi, Rumeli Han
C Blok Kat: 4 No: 43 Beyoğlu
Tel: 0212 251 10 08
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.