22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LEZZET TUTKUNLARINA ÖZEL

Elite World Hotels misafirlerini Dünya mutfağından mevsimine uygun özel lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor

LEZZET TUTKUNLARINA ÖZEL

09 Ekim 2012 / 08:37

TURİZMİN SESİ


Şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World Prestige ve Elite World İstanbul Hotel, Dünyaca ünlü mutfakların en leziz yemeklerini 8 Ekim itibariyle "Mevsim Balıkları Günleri"yle lezzet tutkunlarına sunuyor.
 
Türk ve Dünya mutfaklarından seçilmiş balık ve deniz ürünleriyle hazırlanan İstavrit Tava, mısır ununda Hamsi Buğulama, Çinekop Izgara, Karides Izgara, Mezgit Tava, Kalamar Tava, Balık Çorbası gibi özel lezzetlerden oluşan menü, Elite World Prestige Hotel'deki Elite Restauant'ta ve Elite World İstanbul Hotel'deki The Brasserie Restaurant'ta balık tutkunlarını bekliyor. Roka, marul, kırmızı soğan ve limon gibi balıkla servis edilen alternatiflerin yanında, menüde yer alan güveçte tahin helvası, çikolatalı sufle, dondurmalı irmik helvası gibi tatlı seçenekleri de damakta eşsiz tatlar bırakıyor.

İstanbul Taksim'de konforlu bir durak noktası olan The Brasserie Restaurant'ta özenli servis ve farklı lezzet seçenekleriyle keyifli vakit geçirirken, Elite World Prestige Hotel'de yer alan Elite Restaurant'ta lezzet ustalarının hazırladığı birbirinden farklı alternatifleri rahat ve sıcak bir ortamda deneme şansı bulabilirsiniz.

Elite World İstanbul: 0212 313 83 83
Elite World Prestige: 0212 297 13 13
Adres: Sehit Muhtar Cad. No:40-42 Taksim İstanbul
www.eliteworldhotels.com.tr

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.