22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LONDON SYON PARK AÇILIYOR

Uzun bir süredir merakla beklenen başkentin en yeni lüks oteli London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli ilk konuklarını ağırlamaya başladı

LONDON SYON PARK AÇILIYOR

16 Nisan 2011 / 11:13

TURİZMİN SESİ


London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli, Waldorf Astoria markasının dünyaca ünlü lüks deneyimini yaşatan 137 odasıyla yeni inşa edilmiş, akıllı ve tarz sahibi bir binaya sahip. Knightsbridge ve Heathrow'un 5. Terminali'ne yalnızca 7 mil mesafede bulunan, 400 yıldır Northumberland Dükü'ne ait 200 hektarlık güzel bir parkın içinde bulunan London Syon Park, Londra şehrinin dışında huzurlu bir dinlenme olanağı sağlıyor.

Hilton Worldwide'ın lüks ve lifestyle markalarından sorumlu dünya başkanı John Vanderslice, “London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel portföyüne katılarak, dünyanın en iyi yeme-içme ve kalma olanaklarıyla çok güzel bir park alanında misafirlerine benzersiz bir hizmet ve eşsiz bir lüks deneyimi sunuyor” dedi. London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli'nin sahibi Ability Group'un Başkanı Andreas Panayiotou, ”Bu otel diğerlerine hiçbir şekilde benzemiyor. Hem eğlenceli hem de lüks bir deneyim yaratmayı amaçladık” dedi.

“Doğa Manzaralı” yemek konseptinden özel olarak yapılmış sanat eserlerine ve arşiv değerindeki fotoğraflara kadar, otel deneyiminin her bir detayı, New York'taki Waldorf=Astoria'nın dillere desten tarzı ile 1. Derecede tarihi alan olan Syon Park House ve bahçesinin dokusunu dengeleyecek bir şekilde tasarlandı.

YEME-İÇME
London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli'nde akşam yemeği, gastronominin yükselen değeri Baş Şef Lee Streeton (daha önce Brown's Hotel ve Caprice Holdings'te görev yaptı) tarafından ustaca oluşturulan bir konseptle Syon Parkı'nın “lezzet mirasına” dayanıyor. Streeton'ın “manzaları pişirme” vizyonunun etkisi oteldeki beş restoran ve barın hepsinde görülecek. Ana restoran olan Capability, Syon Park'ının ünlü tasarımına imza atan Lancelot 'Capability' Brown'un adını taşıyor. İngiltere'de en iyi sezonluk ürünlerin kullanılacağı Capability, Syon Park Estate ve İngiliz bahçelerinin mirasını, şehirdeki hizmetin inceliği ve şıklığıyla birleştirerek, Batı Londra'nın uğrak yeri haline gelmeye hazırlanıyor. Peacock Alley, New York'taki Waldorf=Astoria'da sunulan 1890'ların klasikleşmiş kokteyllerinden ilham alınarak İngiltere'nin sezonluk ürünlerinin kullanılmasıyla akıllı ve dinlendirici bir içki deneyimi sağlıyor. Diğer yandan lobideki sıra dışı Sundae Bar, Brownie tarafından fırından çıkan ve uyumsuz porselenlerle servis edilen yaratıcı tatlıların sunumuyla London Syon Park, Waldorf Astoria Oteli'nin eğlenceli kişiselleştirilmesinin bir örneğini oluşturuyor.

KALLIMA KAPLICASI VE KARIDIS'TEN CERRAHİSİZ TEDAVİ
Londra Syon Park'ta yer alan harika Kallima Kaplıcasının adı, ilk bakışta kapalı bir yaprağı andıran, ancak kanatlarını açtığında nadir güzelliği ortaya çıkan kelebekten gelmektedir. 11 bakım odası, çift kişilik VIP süiti, Vichy banyosu ve bunların yanında bir spor salonu ve yüzme havuzu da bulunan Kallima, misafirlerine lüks bir inzivaya çekilme yeri sunuyor.
Dünyaca ünlü kozmetik cerrahı Alex Karidis de cerrahi müdahale içermeyen ve bu konsepti tamamlayacak şekilde kişiye özel uyarlanabilen bir dizi tedavi seçeneğini sunacağı ilk cerrahi dışı tedavi odalarını Kallima'da açacak.

TARİHİ PARK
Misafirlerimiz, yıl boyunca 'gizli bahçe kapısından' geçerek Syon House'nin bahçesinde gezebilecek ve alabalık tutma, bisiklete binme, yiyecek bulma parkuru, sandal gezintisi ve atışı da içeren faaliyetlere katılmak suretiyle büyük Syon Parkından da faydalanabilecekler. Otele hava yoluyla gelmek ve gitmek isteyen misafirlerimiz için bir helikopter pisti bile mevcuttur. Andreas Panayiotou, “bütün bir konsept ve Kallima Kaplıcasındaki altın yapraklı mozaik çinilerden Capability Restorandaki dijital donanıma kadar iç tasarımın tamamı bütün yönleriyle dikkatlice düşünüldü. Ziyaret eden herkes kusursuz ayrıntılar karşısında hayrete düşmekten kendini alamayacak,“ dedi.

Hilton Worldwide Avrupa Bölgesi Başkanı Simon Vincent, “Bir Waldorf Astoria oteli olarak Londra Syon Park, yirmiden fazla otelimizin bulunduğu Londra portföyümüze süper bir lüks otel ilavesi olacak. Waldorf Astoria Hotels & Resorts; Sevilla'da yakında açacağımızı duyurduğumuz otelimiz ve misafirlerini yılsonundan itibaren ağırlamaya başlayacak Waldorf Astoria Berlin'in de katılımıyla Avrupa'da hızla büyüyen bir marka.” Bir Waldorf Astoria Oteli olan Londra Syon Park, her birinin kendi hikayesi ve kimliği bulunan ve her biri de New York'taki efsanevi Waldorf=Astoria otelinin tanımı olan hizmet düzeyinden ilham alan 20'nin üzerindeki simge otel arasına katılacak. Londra Syon Park'ın ücretleri sadece oda ücreti olmak üzere £319-£399'den başlamakta olup rezervasyonda öncelik ilk başvuranlara verilecektir. Misafirlerimiz, rezervasyonlarını www.londonsyonpark.com web adresinden veya +44 (0) 207 870 7777 numaralı telefondan yapabilirler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.