22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LÖSEV’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Lösemi hastası çocuklar, Anneler Günü'nde Şişli'de anne sevgilerini fotoğrafladılar

LÖSEV’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

09 Mayıs 2011 / 22:27

TURİZMİN SESİ
Şişli Belediyesi ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, Anneler Günü'nü birlikte kutladı. Şişli Belediyesi ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı biraraya gelerek 8 Mayıs Anneler Günü'nde Cevahir Alışveriş Merkezi'nin önünde tüm Annelere hitaben sergi düzenledi. LÖSEV'e kayıtlı çocuklar, Ispanak Atölyelerinde faaliyet gösteren annelerine duydukları sevgilerini kendi bakış açılarından fotoğraf karelerine sığrdırmaya çalıştılar. Sergide, her bir fotoğrafın yanında çocukların annelerine mesajları yer aldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, LÖSEV İstanbul Koordinatörü Zuhal Ön, LÖSEV'e bağlı çocuk ve annelerin katıldığı etkinlikte bir konuşam yapan Mustafa Sarıgül, LÖSEV'in çalışmalarını daha rahat yürütebilmesi için vakfa Şişli'de bir merkez tahsis edeceklerini belirtti. Sarıgül, “Anneler gününde lösemi hastası çocuklarımızın, kendilerinin yanından bir an olsun ayrılmayan anneleri için yaptıkları bu sergiyi çok anlamlı buluyorum. Onların anne sevgisi tüm topluma örnek olmalı” dedi.

Kutlamada, serginin yanısıra çeşitli aktiviteler düzenlendi. Lösemili çocuklar ve diğer çocuklar, kurulan oyun parkurunda palyaçolarla doyasıya eğlenirken, annelere günün anlam ve önemine yönelik hediyeler sunuldu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.