22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LUFTHANSA BURSA’YA UÇUYOR

Lufthansa 1 Ağustos' tan itibaren Münih kentinden Bursa'ya sefer başlatarak, haftada üç kez düzenlenecek uçuşlarla Bursa ile Almanya, Avrupa ve dünyanın diğer ülkeleri arasında bağlantı sağlamış bulunuyor

LUFTHANSA BURSA’YA UÇUYOR

03 Ağustos 2010 / 00:49

TURİZMİN SESİ


Lufthansa Alman Havayolları 1 Ağustos tarihinden itibaren haftada üç kez sefer başlatarak Türkiye'nin kuzey batısında yer alan Bursa şehri ile Almanya arasında, dolayısıyla dünyanın diğer ülkeleri arasında bağlantı sağladı. 2 Ağustos tarihinde Lufthansa'nın LH3274 sefer sayılı uçağı 2.5 saatlik uçuş sonrasında ilk kez Bursa'nın Yenişehir havaalanına iniş yaptı. Yolcular havalimanında Lufthansa, Avusturya ve SWISS havayolları Türkiye genel müdürü Gregor Wende tarafından karşılandı.

Genel müdür Gregor Wende havalimanında yaptığı konuşmada Lufthansa uçağının Bursa'ya gelişine tanık olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şu açıklamayı yaptı: “Frankfurt merkezimizdeki yetkililere Bursa'nın bir ticaret merkezi ve gelişmekte olan bir metropol bölgesi olarak taşıdığı önemi anlatabilmiş olmaktan olmaktan büyük memnuniyet duymaktayız. Lufthansa'nın başlatmış olduğu bu hizmetle Bursa şehri Münih üzerinden 44 ülkede 119 varış noktasına bağlanmış bulunuyor. Star Alliance bünyesindeki diğer havayolu şirketlerinin seferlerini de dikkate aldığımızda varış noktalarının sayısı daha da artıyor.”

Lufthansa'nın başlatmış olduğu direkt Münih seferleri Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve çok büyük bir sanayi bölgesi olan Bursa şehrine ciddi avantajlar sağlamaktadır. Yeni uçuş hattı sayesinde bölgedeki işadamları ve turistik amaçla seyahat edecek yolcular uygun seçenekler ve kusursuz bağlantılarla Avrupa'da 93, Kuzey Amerika'da ise 10 varış noktasına ulaşım olanağı elde edecekler. Lufthansa ve kardeş kuruluşları olan Avusturya Havayolları ve SWISS Türkiye'den haftada 94 sefer düzenliyor. Grup bünyesindeki havayolu şirketleri İstanbul'dan Frankfurt, Münih, Zürih ve Viyana'ya uçuyorlar.

Lufthansa'nın ayrıca Ankara, İzmir ve şimdi de Bursa'dan Münih'e tarifeli seferleri bulunuyor. Lufthansa yeni Bursa-Münih hattında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, 12 Business sınıfı ve 114 Economy sınıfı yolcu kapasitesine sahip Airbus A319 tipi uçaklarla hizmet veriyor. Münih'te transit yolcular konforlu bekleme salonlarından yararlanıyor. Lufthansa First Class/HON Circle, Senator ve Business Class olmak üzere üç farklı salon hizmeti sunuyor.


Yeni Münih seferleri için online olarak www.lufthansa.com adresinden veya seyahat acentalarınden rezervasyon yapılabiliyor. Lufthansa Bursa'dan veya Bursa yönünde yapılacak seyahatler için hava ulaşımının en rahat ve makul yolculuk şekli haline gelmesini hedefliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.