22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LÜTFİ KIRDAR’A YENİ KOORDİNATÖR

Güniz ATIS AZRAK,İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda Genel Koordinatör olarak Nisan 2013’de görevine başladı

LÜTFİ KIRDAR’A YENİ KOORDİNATÖR

02 Nisan 2013 / 11:17

TURİZMİN SESİ


Güniz ATIS AZRAK, Türkiye’de kongre turizmi sektöründe ilk olma özelliğine sahip ve 17 yıldan bu yana profesyonel kadrosu ile hizmetlerini sürdüren İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda Genel Koordinatör olarak Nisan 2013’de görevine başladı.
 
guniz-atis-azrak,istanbul-lutfi-kirdar-uluslararasi-kongre-ve-sergi-sarayi-2.jpg
 
Çalışma hayatına 1984 yılında Şan Tiyatrosu’nda Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı olarak başlayan ATIS AZRAK, Ramada Hotel İstanbul’da Ziyafet Koordinatörü olarak devam etti. Daha sonra Hilton Hotel İstanbul, Mövenpick Hotel Istanbul, Renaissance Hotel İstanbul ve  Conrad International İstanbul Otelleri, Satış ve Pazarlama Departmanlarında üst düzey yöneticilik yaptı. 
 
Kariyerine 2004 yılında A’jia Otel’in, 2005 yılında ise Crowne Plaza Old City İstanbul Otellerinde açılış Genel Müdürlüğü yaparak devam eden ATIS AZRAK, 2007 yılından bugüne kadar ise, İstanbul Modern’in İşletme Genel Müdürlüğü’nü yaptı. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.