22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LYKİA GROUP’TAN ÇIRAKLIK OKULU

30 yılı aşkın süredir turizm sektöründe ilklere imza atan LykiaGroup, eğitim imkanı bulamamış gençleri 'Çıraklık Okulu' projesiyle turizm sektörüne kazandırıyor

LYKİA GROUP’TAN ÇIRAKLIK OKULU

11 Ekim 2011 / 20:24

TURİZMİN SESİ


Proje kapsamında verilen eğitimlerle 10 yılda yaklaşık 400 kişilik istihdam yaratan grup, bu sene de LykiaWorld Ölüdeniz'de 'Çıraklık Okulu' sezonunu açıyor.LykiaWorld Antalya, LykiaWorld Ölüdeniz, LykiaLodge Kapadokya tesisleri ile konuklarına kişiye özel tatil deneyimi yaşatan LykiaGroup, Türkiye'nin iş gücüne destek veren 'Çıraklık Okulu' projesiyle de önemli bir sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Yıllardır Türk turizm sektörünün hizmetinde başarılı bir şekilde ilerleyerek, yatırımlarıyla Türk ekonomisine büyük katma değer kazandıran LykiaGroup, 'Çıraklık Okulu' projesiyle geleceğin turizmcilerini yetiştiriyor.
Türkiye'nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin temsilcisi, eşsiz lokasyonları ve yüksek standartları ile olağanüstü hizmetler ve yenilikçi ürünler sunan Lykia Group, 10 yıldır LykiaWorld Ölüdeniz'de verilen eğitimlerle yaklaşık 400 kişilik iş gücü yarattığı 'Çıraklık Okulu'nda eğitim sezonunu başlatıyor.

ıraklık Okulu'nda verilen eğitimlerin; mutfak- bar ve restoran ile teknik servis olmak üzere 3 meslek kategorisinde değerlendirildiğini ifade eden LykiaGroup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal, proje hakkında şu bilgileri verdi: “18 yaşını doldurmamış ve askerliğini yapmamış gençler, bu meslek kategorilerine göre ayrılarak yaklaşık 3 yıl süren bir eğitimden geçiyor. Çıraklık Okulu'nun öğrencileri eğitim süresince haftada 1 gün okula gidip, diğer günler ise tesiste çalışma imkanı buluyor. Verilen eğitimlerle okulu başarıyla bitirmiş olanları kendi bünyemizde istihdam ediyoruz. Bu projeyle ülkemizin iş gücüne önemli bir katkıda bulunuyoruz. LykiaGroup olarak imza attığımız bu sosyal sorumluluk projesiyle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.