22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LYKİALİNKS ÖZEL GOLF PAKETLERİ

Akdeniz çanağının ilk ve tek denize sıfır links golf sahasına sahip olan LykiaLinks Antalya, golf tutkunlarını, benzersiz bir ortam ve heyecan veren bir sahada 'Özel Golf Paketleri' ile ağırlıyor

LYKİALİNKS ÖZEL GOLF PAKETLERİ

19 Ağustos 2009 / 11:30

TURİZMİN SESİ
“Akdeniz'in en iyi 5'inci golf sahası” seçilen LykiaLinks Antalya, golf tutkunu misafirleri için 2009 Sonbahar'ı ve 2010 İlkbahar-Yaz sezonuna Özel Golf Paketleri hazırladı.

Eylül–Ekim–Kasım ve Mart-Nisan-Mayıs dönemlerini kapsayan özel paketlerin içinde, her şey dahil, iki kişilik odada standart oda fiyatına konaklama ayrıcalığı ve links sahada 4 tur ücretsiz golf oynayabilme fırsatı sunuluyor.

Tatil keyfine sınırsız golf de eklenecek
LykiaLinks Antalya misafirleri, Haziran–Temmuz–Ağustos ayları boyunca her şey dahil standart oda fiyatına iki kişilik odada konaklama şansı bulurken; golf tutkunları Akdeniz esintisinin hareket kattığı benzersiz bir sahada, sınırsız golf oynayabilme imkanı yakalayacaklar.

ABD'li ünlü Dye ailesinin 3. kuşak temsilcisi Perry Dye tarafından tasarlanan 18 delikli links golf sahası, 1.000 dönüm arazinin 600 dönümü üzerinde adeta yeşil bir cenneti andırıyor. Bu yeşil cennette golfçüler; dağlar, yemyeşil tepecikler ve masmavi bir denizin geniş perspektifi içinde, doğaya karşı meydan okuyarak golf oynamanın keyfini yaşıyorlar. 72 Par, 18 deliğin tümü Akdeniz'i ve onu çevreleyen dağ zirvelerini gören manzaralara sahip. Hakim rüzgarlar ise kıyı boyunca yer alan dört delikte, golf oyuncularının karşısına 'doğal rakip' olarak çıkıyor.

Golf tutkunları, LykiaLinks Antalya'nın kendilerine özel fırsatlarından yararlanmak için, 0 242 754 43 43 numaralı telefondan bilgi alabilirler…
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.