22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LYKİALİNKS’DE CHALLENGE RÜZGARI

Kaya Çilingiroğlu ve Fehmi Zorlu gibi ünlü isimler LykiaLinks Antalya'nın eşsiz manzarası eşliğinde golf oynamanın tadını çıkardı

LYKİALİNKS’DE CHALLENGE RÜZGARI

22 Mayıs 2010 / 22:56

TURİZMİN SESİ
Türk Havayolları sponsorluğu ile geçtiğimiz günlerde Belek'te düzenlenen 'Turkish Airlines Challenge Golf Turnuvası” yaklaşık 160 golfçüyü Antalya'da buluşturdu. Profesyoneller ve amatörler arasında farklı etaplarda organize edilen turnuva kapsamında, amatör golfçüler, Akdeniz'in en iyi golf sahalarından LykiaLinks Antalya'nın muhteşem manzarası ile golf oynamanın zevkini yaşadılar. Geniş “fairway”leri ile golf ustaları arasında kendini ispatlamış bir saha olan LykiaLinks Antalya'daki turnuvadagolf oynayan ünlü golfseverler Kaya Çilingiroğlu ve Fehmi Zorlu da keyifli vuruşlar gerçekleştirdi.

Turnuva kapsamında, Challenge Golf Turnuvası'nın İngiliz Organizatörü Scott Amiet; “Lykia Links Antalya, şimdiye kadar oynadığımız sahalar içinde en iyisi, ekip links sahada oynamaktan dolayı büyük keyif aldı. Yüksek handicap'a sahip oyuncuların da oynamaktan zevk alacağı bir saha olan LykiaLinks Antalya'ya olan talebin daha da artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.