22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LYKIALODGE GOLF YAZARLARINI AĞIRLADI

LykiaLodge Kapadokya, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca da desteklenen“Swiss Journalists Cup 2010”sırasında İsviçre'nin en etkin 10 golf yazarı ve editörünü ağırladı

LYKIALODGE GOLF YAZARLARINI AĞIRLADI

27 Kasım 2010 / 21:16

TURİZMİN SESİ
Doğanın toprağı sanat eseri gibi işlediği, birçok eski uygarlığın gizemiyle yoğrulmuş bir bölge olan Kapadokya'nın sihirli dünyasında; Uçhisar'daki Beyaz Vadi'de gerçekleştirilen Swiss Journalists Cup 2010'a katılan yarışmacılar oldukça eğlenceli vakit geçirdi.

Yeni gelişen bir tür olan Cross Golf (Vadi Gölfü) için doğal konumu itibariyle ideal bir alan oluşturan Kapadokya, 2008 yılından bu yana Cross Golf Turnuvası'na evsahipliği yapıyor. LykiaLodge ise Kapadokya'nın Cross Golf tutkunları için bir cazibe merkezi olması ve yurtdışında da Kapadokya'nın bu spor dalında ilk akla gelen alanlardan biri olarak anılması için turnuvaya destek oluyor.

Klasik golften farklı olarak delik yerine ağlar kullanılarak oynanan Cross Golf Turnuvası'nda, İsviçreli ünlü golf yazarlarından Nathalie de Regt şampiyon oldu. Turnuvada İsviçre'nin diğer önemli golf yazarlarından Albert Haller ikincilik, Jurgen Sahli de üçüncülük kupası aldı.

“Cross Golf" ile dünya çapında bir marka olmaya aday olan Kapadokya, doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile de İsviçreli golf yazarları ve editörlerini kendine hayran bıraktı.

LykiaLodge Kapadokya gizemli bir tatil sunuyor...
Nevşehir ve Göreme'ye 5 km mesafede, 40.000 m2'lik alan üzerinde kurulu LykiaLodge; Kapadokya'nın büyüleyici atmosferini klimalı 146 odasında konforla bütünleştiriyor.

Yöresel lezzetlerin çok özel keyfini doğal ürünlerle sunan iki restoran ve benzersiz bir manzaraya sahip 150 kişilik şömineli barı ile hizmet veren LykiaLodge Kapadokya, bölgeye has çeşitli aktivitelerle konuklarına keyifli, eğlenceli ve gizemli bir tatil sunuyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.