22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

LYKİAWORLD ÖLÜDENİZ’E RUSYA’DAN ÖDÜL

Tatilin eşsiz adresi LykiaWorld Ölüdeniz, layık görüldüğü ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor.

LYKİAWORLD ÖLÜDENİZ’E RUSYA’DAN ÖDÜL

06 Nisan 2009 / 18:18

TURİZMİN SESİ
LykiaWorld Ölüdeniz'in en yeni ödülü Rusya'dan LykiaGroup, Rusya'nın saygın tur acentesi Tez Tour tarafından, otellerin 'yıllık performansı ve müşteri memnuniyetinin kriter olarak değerlendirildiği “Tez Tour World Berry, 2008 En İyi Otel Partneri” ödülüne layık görüldü. LykiaGroup böylece açıldığı ilk günden bu yana 43. ödülünü almış oldu.

Doğayla iç içe benzersiz konumu, birbirinden keyifli aktiviteleri, zengin terapi ve bakım programları, çocukların faydalanabileceği spor ya da eğlenceli etkinliklerle tatil deneyimini eşsiz bir cennet yolculuğuna dönüştüren LykiaWorld Ölüdeniz, turizm sektörüne keyif katan konsepti ve yenilikleri ile ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşamaya devam ediyor.

LykiaWorld Ölüdeniz hakkında:
LykiaWorld, Babadağları'nın yamacında, çam ağaçlarıyla çevrili 370 bin metrekarelik bir alana yayılmıştır. Ölüdeniz'e 3 kilometre uzaklıkta, Ege'nin turkuaz denizine uzanan biri 650, diğeri 750 metre uzunluğunda iki altın plaja sahip olan LykiaWorld, Dalaman Havaalanı'na 71 kilometre, Antalya Havaalanı'na ise 250 kilometre uzaklıktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.