22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAGIC ICE'DEN BABANIZA SÜPRİZ VAR

Magic Ice, Babalar Gününde babanıza çok özel bir sürpriz yapıyor

MAGIC ICE'DEN BABANIZA SÜPRİZ VAR

15 Haziran 2011 / 23:52

TURİZMİN SESİ


İstanbul'un ortasında kutupları yaşama fikrini deneyime dönüştüren, dünyanın ılıman iklimdeki ilk ve tek buz müzesi Magic Ice, Babalar Gününde babanıza çok özel bir sürpriz yapıyor. Forum İstanbul'un içinde bulunan sanat, eğlence ve farklı deneyim yaşamak isteyenler için müthiş bir alternatif olan Magic Ice, 19 Haziran Pazar Babalar Günü'nde çocuğu ile gelen babalardan giriş ücreti almıyor.

Farklı konsepti ile her yaştan kişilerin ilgisini çeken Magic Ice, bu kampanya ile aile bütünlüğüne ne kadar değer verdiğini bir kez daha gösteriyor. Yazın bunaltıcı sıcağına karşı babalar ve çocukları, buzdan heykeller sergisi, hediyelik eşya mağazası ve cafesi ile dünyada eşi benzeri bulunmayan, kültür ve eğlencenin birleşimi Magic Ice'da serinletici ve buzdan bir deneyim yaşıyor.

Hayal ettiğiniz neyse Magic Ice'da onun heykelini yapın!
İskandinav kültürünü yansıtan üç temanın (Viking Dünyası, Norveç Doğası ve Buzdan Eserlerin) muhteşem birleşimini sunan Magic Ice, ayrıca Babalar Gününde babalara özel olarak %50 İndirimli heykeltıraşlık kursu ile hayal ettiğiniz her şeyi buzdan yapabilme fırsatı da sunuyor.
Magic Ice ziyaretçileri, -5 derede sergilenen dünyaca ünlü heykeltıraşların yapmış olduğu birbirinden değerli buz eserlerin yer aldığı müzeyi dolaşırken, kutuplarda olma duygusunu yaşatan “Eskimo” kıyafetlerini anımsatan kıyafetler giyerek hem soğuktan korunuyor hemde müzeyi rahatca gezerek Magic Ice'ta unutulmaz sanat ve eğlencenin iç içe geçtiği müthiş bir deneyimi yaşama imkanına sahip oluyorlar. Dünyanın ılıman iklimdeki ilk ve tek Buz Müzesi olan Magic Ice, başta Türkler olmak üzere, yerli ve yabancı turistlere, 365 gün kutuplara gitmeden kutuplarda olma macerası yaşama imkanı sunarak farklı ve heyecanlı bir deneyim yaşamak isteyenler için unutulmaz bir deneyim kazandırıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.