23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAĞRİPLİ’YE ÜSTÜN HİZMET MADALYASI

National Holding ortaklarından Dr. Kenan Mağripli, Türkiye-Avusturya arasındaki ilişkilerin gelişmesindeki katkıları nedeniyle, Avusturya Devleti'nin “Altın Üstün Hizmet Madalyası” ile onurlandırıldı.

MAĞRİPLİ’YE ÜSTÜN HİZMET MADALYASI

25 Mart 2009 / 09:27

TURİZMİN SESİ


Mağripli'ye ödülü, Avusturya Başkonsolosluğu'nda gerçekleştirilen bir törende verildi.Aynı zamanda Umman Fahri Büyükelçisi unvanına sahip olan Dr. Mağripli, Viyana Üniversitesinde Siyasal Bilgiler Doktorası ve Turizm İşletme Masterı yaptıktan ve eşi Sylvia Mağripli'yle 70'li yıllarda Türkiye' e döndü.

Türkiye ve Avusturya arasındaki Turizm hareketlerinin öncülüğünü yapan Dr. Mağripli, turizm alanında ilk Türk-Avusturya müşterek yatırımı olan 1200 yataklı Ephesus Princess otel yatırımını gerçekleştirdi. Dr. Mağripli'nin bu girişimini Viyana'daki diğer yatırım ve ortaklıklarla iki ülke arasındaki ticari ve kültürel faaliyetler takip etti.

Mağripli'ye “Altın Üstün Hizmet Madalyası”nın 40 yılı aşkın süre devam ettirdiği girişimciliği ve ülkelerin evrensel ilkelerine gösterdiği tutkudan dolayı verildiği belirtiliyor.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.