27 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

MAHAN HAVA YOLLARI’NDA ÖZELSİNİZ

Mahan Hava Yolları İran’ın Tahran merkezli özel En Büyük Havayolu olarak 23 yıldır misafirlerine en iyi konforla hizmetlerini sunmaktadır

Mahan Hava Yolları’nda Özelsiniz

27 Nisan 2016 / 17:55

TURİZMİN SESİ

Misafirlerini iyi hizmet ile hareket ederek yıllık 5,5 milyon misafiri güvenle taşımaktadır. Mahan Hava Yolları bugün 340 Airbus ile İran’ın 40 şehrine ve de 24 Uluslararası olarak Ortadoğu, Uzak doğu, Avrupa ülkesine uçmaktadır. Ankara ve İstanbul’dan Tahran’a direk uçuşları bulunmaktadır. Ankara’dan haftanın dört günü (Salı, Perşembe, Cuma, Pazar), İstanbul’dan haftanın her günü günde iki kere uçuşları bulunmaktadır. Mahan Hava Yolları ile Ankara ve İstanbul’dan Tahran’a direk uçuş olanağı sağlarken aynı zaman da Uzak doğu ülkelerine Tahran aktarmalı olarak uygun bilet fiyatları, konuk severlik ve Business Lounge hizmetleri sunulmaktadır. 
 
mahan-hava-yollari-3.jpg
 
Mahan Hava Yolları Ankara çıkışlı Uzakdoğu uçuşlarında bekleme süresini en aza indirerek, en uygun fiyatlarla hayır diyemeyeceğiniz bir yolculuk vaat ediyor. Ayrıca Ekonomi sınıfında uçuş yapan misafirlerimizin de uçuşlarında bekleme süresince kullanabileceği 3 saatlik Business Lounge hizmetimizle vakitlerini en güzel şekilde keyifle geçirmelerini arzu ediyoruz. 
 
mahan-hava-yollari-31.jpg
 
Paranızın Tam Karşılığı 
Mahan Hava Yolları Ekonomi Class size daha geniş alan, daha rahat ve her bakımdan daha iyi hizmet verebilmek için tasarlanmıştır. Özenle tasarlanmış kabinlerimiz ve her yolcu için, 86 cm’lik bir oturma alanı sunuyor. 
 
mahan-hava-yollari-3111-001.jpg
 
Ücretsiz gazeteler- Ücretsiz içecekler -Leziz, çok öğünlü yiyecekler 
Profesyonel kabin ekibimizin özel ilgisinden memnun kalacaksınız. Yolcularımızın kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmeleri için Mahan Hava Yolları.Yeryüzünde büyük işler başarmak için, gökyüzünde sıra dışı bir deneyim yaşamalısınız. Business Class kabinlerimiz yolculara konfor, rahatlık ve teknolojiyle donatılmış mükemmel bir hizmet sunuyor.
 
mahan-hava-yollari-314.jpg
 
Business Class 
Misafirlerimiz uçaktan indiği anda Mahan Hava Yolları personelleri tarafından karşılanıyor ve transit odalarına kadar eşlik ediyorlar. Mahan Hava Yolları uçuş öncesi dinlenmek için sessiz ve konforlu bir mekan sunmaktadır. Aktarmalı uçuşlarda transit odalarımızda misafirlerimizi ağırlıyoruz… Business Lounge da misafirlerimize sınırsız ikramlarımız bulunmaktadır. First Class ve Business Class olmak üzere iki ayrı salonumuz bulunmaktadır. 
 
Business Lounge Özellikleri : 
Sessiz Bölge 
Gazeteler ve dergiler ( İngilizce ve Farsça) 
Ücretsiz Wi-Fi 
Aperatifler ve taze meyve suları 
Kahvaltı 
Alkolsüz içecekler 
Yiyecek 
Pasta & Cookies 
 
mahan-hava-yollari-311.jpg
 
Business Lounge 
Artık Check-In için sırada beklemenize gerek yok. Özel kontuarlarımıza yaklaşmanız yeterli olacaktır. Özel Business Class etiketleri sayesinde bagajınız size ulaşacaktır. Ücretsiz bagaj taşıma hakkınızın 40 kg olduğunu önemle hatırlatırız. Uçuşunuz özel bir hoş geldin içeceği ile başlıyor. Business Class’ta yemekler size zarif tabaklarda sunulur ve dinlenmek istediğinizde lie-flat koltuklarımız yolculuğunuz sırasında rahatlamanız için geniş alan sağlar. Varış yerinize rahat ve konforlu bir şekilde ulaşmanız ve yolculuğunuzun geri kalanına hazır olmanız için ihtiyacınız olan tüm hizmetleri sunabilmek için gayret gösteriyoruz. 
 
mahan-hava-yollari-34-001.jpg
 
Uçuş Mutfağımız 
Detaylara gösterdiğimiz özen, benzersiz hijyen standartlarımız, hazırlık yöntemi ve modern donanımların kullanımı Mahan Hava Yolları’nın uçuş misafirperverliğinin vazgeçilmez kalitesini temin etmektedir. Uçuş ürünlerimizi tanımlarken, bölgenin coğrafi, tarihi ve kültürel bağlarını esas almakta kararlıyız. İran ve Dünya mutfağının gösterişinin yanı sıra, yemeğinize eşlik edecek özel içecek seçenekleri de sunuyoruz. Narin ve Taze mutfağımız bize kazandırmış olduğu HACCP sertifikası yüksek kalite standartlarımızın sayısız göstergesinden sadece birisidir… 
 
mahan-miles-mahan-hava-yollari.jpg
 
MAHAN & MİLES 
Mahan Miles Mahan Hava Yolları’nın sadık yolcularına gösterdiği ilginin bir parçasıdır. Mahan Miles bilet alımında ve bir sürü başka çekici ürünlerde kullanabileceğiniz saysız mil kazanma fırsatları sunmaktadır. Millerinizi ödül biletlerinizde, otel ve araba kiralama paketlerinde ve daha bir sürü harika tekliflerde kullanabilirsiniz. Mahan Miles üç üyelik seviyesinde özel hizmetler sunuyor. Classic, Gümüş ve Altın. Her üyelik paketi kendine özel ( özel salon erişimi, biniş önceliği, ek bagaj hakkı vs…) ayracalıklar sunmaktadır. Üyeler ne kadar çok yolculuk yaparsa üyelikleri o kadar yüksek olur….
 
Acentelerimize Özel Avantaj Teklfilerimiz 
Acente Bilet Satış ve Grup Bilet Satışlarında Özel fiyatlandırma yapılmakla beraber bilet satışı yoğun olan Acentelere Online Sistem uygulamasını da sunmaktayız. 
 
Tel: +90 (312) 425 70 95 
Fax: +90 (312) 425 70 46 
GSM: +90 (549) 590 7052 
Büklüm Sk. No: 10/5 Pk: 06680 Kavaklidere, Çankaya, Ankara / TURKEY www.andiratour.com 
https://www.facebook.com/mahanair.ankara/ https://www.instagram.com/mahanairankara/
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.