22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAJESTİK OTELDE ÇEVRE ETKİNLİĞİ

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Majesty Otelcilik Zinciri bünyesinde bulunan tüm tesislerde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

MAJESTİK OTELDE ÇEVRE ETKİNLİĞİ

08 Haziran 2009 / 12:17

TURİZMİN SESİ


Antalya Kemer'deki Majesty Mirage Park Resort Oteli'nde misafir beklentileri ve çevre konusunda yapılan etkinliklerle bazı hizmetler devreye girdi. Özellikle orta ve Kuzey Avrupa ülkelerinden gelen yabancı turistler, tatillerinde doğanın bilinçli bir şekilde kullanımı için çaba gösteren konaklama işletmelerini tercih ediyorlar.

Bu turistler, hava ve su kirliliği ile su kullanımı, enerji tasarrufu gibi konularda çok özenli davranıyorlar. Gidecekleri tatil yörelerinde de çevreye duyarlı işletmelerde tatil yapmak ve bu süre içinde kendilerini güvende hissetmek istiyorlar.

Majesty Mirage Park Resort Oteli'nde Dünya Çevre Günü ile ilgili yapılan toplantıya Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, GATAB (Güney Antalya Turizm Altyapı Birliği) Başkanı Yusuf Uras, Göynük Belediyesi yetkilileri, ilgili kurumların ve yöredeki otellerin temsilcileri katıldı.

Majesty Otelleri Genel Koordinatörü Volkan Şimşek “Bizler Özellikle kıyı turizminde, sahip olduğumuz değerlerin korunabilmesi amacıyla atılması gereken en önemli adımların başında çevre konusunda eğitim ve bilgilendirme çalışmaları gelmektedir. Bizler turizm ve çevrenin ayrılmaz bir bütün olduğu bilinciyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Bu çalışmalar kapsamında, bahçe sulamada arıtılmış atık suyun kullanılması amacı ile, GATAB tarafından standartlara uygun olarak arıtılan atık su, işletmemiz bünyesinde kurmuş olduğumuz sistemden de geçirildikten sonra daha da kaliteli bir hale gelmekte, bu da arıtılmış suyun bahçe sulamasında gönül rahatlığı ile kullanılabileceğini göstermektedir.

Misafirlerimizin beklentilerini de dikkate alarak, gelişen teknoloji ile birlikte işletmemizin yüzme havuzlarında ozon kullanılmaya başlandı. Ozon hem insan sağlığı için faydalı, hem de çevre dostu bir üründür. ” dedi. Doğaya ve çevreye duyarlı olmak, geleceği garanti altına almaktır…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.