23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAJESTY CLUB KEMER’DE PAINTBAL

Majesty Hotels & Resorts işletmesi olan Majesty Club Kemer Beach yeni yapılan paintball sahasını hizmete açtı

MAJESTY CLUB KEMER’DE PAINTBAL

02 Haziran 2010 / 17:04

TURİZMİN SESİ


Tesis içerisinde yapılandırılan paintball sahası aynı anda 10 kişilik 2 takımın yarışabileceği büyüklükte ve standartlarda olan saha gerek kendi misafirlerine gerekse diğer tesislerden gelecek taleplere göre düzenlendi. Açılışta Majesty Hotels & Resorts Genel Koordinatörü Volkan ŞİMŞEK paintball sahasının açılışına katılarak Majesty Mirage Park Management Ekibine takım kaptanlığı yaptı.

Majesty Club Kemer Beach ve Majesty Mirage Park Management Ekiplerinin yaptığı ilk karşılaşma ile açılan saha heyecanlı ve adrenalin dolu bir aktivite olduğu gözlerden kaçmadı. Majesty Club Kemer Beach Genel Müdürü Ülkay ATMACA 2010 yılı yeniliklerinden birisi olan paintball sahasının tesise değer katacağını heyecan dolu bu aktiviteyi misafirlerine sunmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Her iki tesisin yöneticilerinin yarıştığı paintball müsabakası çok çekişmeli ve heyacanlı geçti. Tesis Genel Müdürü Ülkay ATMACA herkesin mutlaka paintball sporunu denemesi gerektiğini takım olmak adına çok farklı bir eğlence ve motivasyon şekli olduğunu söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.