22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MALDİVLER’DEKİ AŞK ROTANIZ!

Turkuaz suların yıkadığı bembeyaz kumsallarıyla adeta bir inciyi andıran Club Med Kani, özel mercan adası ve büyüleyici lagünüyle cenneti ayağınıza getiriyor

Maldivler’deki Aşk Rotanız!

30 Haziran 2015 / 12:29

TURİZMİN SESİ

Yaz aylarında evlilik ve balayı planları yapan çiftlerin aradığı her şey, Club Med Kani’de var! Premium Her Şey Dâhil tatil konseptinin yaratıcısı ve dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med, balayına çıkacak çiftleri, dünyanın balayı destinasyonu Maldivler’deki Club Med Kani tesislerine davet ediyor.  Uzaktan bakıldığında turkuaz rengi suların üzerinde uzanan inci gibi bir adaya benzeyen Kani’nin kristal sularının üzerine kurulan 75 adet teraslı süit tesisiyle Club Med Kani, sizlere aşk dolu bir balayı vadediyor. Rengârenk kuşların cıvıldadığı cennet doğanın tam ortasında yer alan tesisler, size ve eşinize özel olarak tasarlanmış unutulmaz bir balayı deneyimi sunuyor.

club-med-kani,-balayi,.jpg
 
Özel kumsalı ve büyüleyici lagün manzarasıyla çiftler için ideal!
Maldivlerde yer alan bu ünlü Club Med tesisi 2010 yılında yenilendi! Özel kumsal alanı ile çiftlere romantik anlar yaşatan Kani, büyüleyici lagün manzarasıyla da dünyada haklı bir üne sahip. Seçkin süitler ve kişisel hizmet seçeneklerini göz alıcı beyazlıktaki özel kumsalları ile taçlandıran Kani, sınırsızlık havuzu, tüplü dalış, aquafitness, spa gibi faaliyetlerin yanında balık tutma ve özel ıstakoz pikniği gibi gezi imkânları da sunuyor. Kani’de ayrıca, çiftler için kişisel bakım imkânı sunan Mandara Club Med Spa, ada turu, su topu, futbol, transparan kano gibi aktivite olanakları da var.
 
club-med-kani,-balayi,-001.jpg
 
Muhteşem bir dalış keyfi için ideal bir cennet adası!
Club Med’in Kani’deki tesisi, ülkenin Kuzey Male Mercan Adası’ndaki büyüleyici turkuaz lagünün yanında, kendi başına bir cenneti andırmaktadır. Kanifinolhu olarak da bilinen tatil beldesinin kendi tüplü dalış akademisi bulunmaktadır, böylece başlangıç seviyesinde dahi olsanız, sevdiğiniz insanla birlikte, Hint Okyanusu’nun masalsı sualtı dünyasını ve deniz canlılarını keşfederek unutulmaz bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Bir yanda Hint Okyanusu’nun rengârenk derinliklerinde dalış yapıp, diğer taraftan Asya lezzetlerinin tadına varabileceğiniz bu cennet ada, keşfetmeyi sevenler için bulunmaz fırsatlar sunuyor.
 
club-med-kani,-balayi,4.jpg
 
Denize doğrudan erişimli suit odalarda lüks konaklama keyfi!
Club Med'in sıcaklığından ve dostluğundan taviz vermeden mahremiyet, birinci sınıf özel hizmetler ve lüks bir konforun tadını çıkarabileceğiniz pek çok konaklama seçeneğini Club Med Kani’de bulabilirsiniz. Deniz üzerine kurulmuş özel teraslı Suitlerde unutulmaz bir balayı geçirebilir; çiftler için ideal, deniz kıyısında kurulmuş, deniz manzaralı ve açık hava banyolu Deluxe odalarda konaklayabilir veya Hindistan cevizi ağaçları arasındaki doğa manzaralı “Club Bungalow” tesislerimizde Maldivler’in tadını çıkarabilirsiniz. 
 
5.000 TL’den başlayan fiyatlarla*
Ayrıca evlilik tarihinizi izleyen ilk 12 ay geçerli olmak üzere, Kani’deki bu çok özel tesislerimizdeki 7 gecelik konaklamalarınızda %10 BALAYI İNDİRİMİ sizleri bekliyor.
 
*Kontenjanlarla sınırlı olup, yaz sezonu için en düşük fiyatlardır.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.