22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAMBO BEACH CLUB SİZİ BEKLİYOR

Türkiye'nin en iyi DJ'lerinden Ece TOPRAK ve Alişan Aslan Foça Mambo Beach Club' de unutulmaz performans gecelerinde sevenlerini bekliyor

MAMBO BEACH CLUB SİZİ BEKLİYOR

11 Ağustos 2010 / 14:48

TURİZMİN SESİ


Moskova'lı Marina Romanova tarafından işletilen Mambo Beach Club, misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Özel partileri ve konuklarıyla Foça'yı sallayan Mambo Beach Club, şimdi de Türkiye'nin en iyi DJ'lerinden Ece Toprak ve Alişan Aslan'ı konuklarıyla buluşturmaya hazırlanıyor... Ege'nin kavurucu yaz sıcağında ayaklarının denize değdiği, ruhlarının ise müzik ve dansa doymadığı gecede buluşmak isteyenlerin adresi Mambo Beach Club misafirlerini bekliyor.

Club, sadece Cuma ve Cumartesi geceleri sınırlı sayıdaki seçkin misafirlerine hizmet veriyor. 13 Ağustos Cuma Dj Alişan Aslan : Mambo Beach Club'ın resident Dj'liğini yapan, genç yetenek Dj Alişan Aslan özel hazırladığı setle Mambo Beach Club, misafirlerini eğlendirmeye hazırlanıyor. 2006 yılında ilk DJ'lik deneyimini yaşayan Alişan Aslan daha 20 yaşında olmasına rağmen, bu kadar kısa sürede onlarca gece club'un de performans sergileyip binlerce kişiye unutulmaz geceler yaşatmıştı. Sezon boyu Mambo Beach Club, Dj kabini o'na emanet olup, bu zamana kadar olumlu tepkiler alan DJ Alişan ASLAN 27 Ağustos'ta da Mambo Beach Club'da misafirlerine doyumsuz bir gece yaşatacak. Sadece Türkçe müzik çalınacak gecede, club giriş ücretsizdir.

14 Ağustos Cumartesi Dj Ece Toprak : Küçük yaşlarda ilgi duyduğu DJ'likte zirveye emin adımla ilerliyor. Okan Bayülge'nin “Disko Kralı” programına konuk olan ve Okan Bayülgen'den “ Disko Kraliçesi” ünvanını alan Ece Toprak 14 Ağustos Cumartesi gecesi, Mambo Beach Club'da misafirlerine unutulmaz bir disko gecesi yaşatacak.

Adres : Mambo Beach Club / Fatih Mah. Oruçreis Cad. No:230 Yeni Foça – İZMİR
Tel : 0232 814 69 59 – 0533 927 75 45

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.