22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MANAVGAT'TA MOTOR FESTİVALİ

Uluslararası festivalde,`En Yavaş Giden Motorcu`,`En Yaşlı Motor`,`En Uzaktan Gelen Motor` ve `En Donanımlı Motor` yarışmaları düzenlendi

MANAVGAT'TA MOTOR FESTİVALİ

07 Temmuz 2013 / 16:18


Haber Merkezi 
Manavgat(Anayurt)- Manavgat Belediyesi 4. Uluslararası Motosiklet Festivali`nin 3. ve son gününde de renkli görüntüler hız kesmeden devam etti. 3000 motosikletlinin katılıp,Manavgat halkının da büyük ilgi gösterdiği festivalde öğleden sonra motosikletle ilgili olarak ilginç yarışmalar yapıldı.
 
4.-uluslararasi-motosiklet-festivali,kursat-tuzmen.jpg
 
Eski Bakan Kürşat Tüzmen`in de katıldığı etkinliklerde `En Yavaş Giden Motorcu`,`En Yaşlı Motor`,`En Uzaktan Gelen Motor` ve `En Donanımlı Motor` yarışmaları düzenlendi. Değişik illerde gelen motor tutkunları bu dallarda birbirleriyle yarıştı. Yarışları Kürşat Tüzmen ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de izledi.
 
4.-uluslararasi-motosiklet-festivali1.jpg
 
Yarışların maskotu ise 2.5 yaşındaki Halil Efe oldu.Küçük motosikletine kaskını takarak binen ve izleyenlere el sallayan Halil Efe,herkesin sevgilisi oldu. Akşamüstü 18.00`de ise 1000`i aşkın motosikletli kortej yaparak kent turu attı.Başını Macar Troger Mokus ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in çektiği kortej gelirken,binlerce vatandaş yol kenarlarında heyecanla bekledi.Macar Troger Mokus`un kortej sırasında ve tarihi köprüde yaptığı gösterileri vatandaşlar nefessiz izledi. Motosikletlilerin caddelerden geçişi sırasında renkli görüntüler oluştu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, festivalin son gününde tüm katılımcılara teşekkür etti(attila güvenç) 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.