22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARAMARA SKAL'DA ŞUBAT BULUŞMASI

Skal Marmara International Kulübünün 24 Şubat tarihinde aylık geleneksel yemekli toplantısını The Greenpark Hotel Pendik'in evsahipliğinde gerçekleşti

MARAMARA SKAL'DA ŞUBAT BULUŞMASI

01 Mart 2011 / 22:03

TURİZMİN SESİ


Anadolu Yakası'nın ilk 5 yıldızlı oteli” ünvanını elinde bulunduran The Green Park otelin genel müdürü Dilaver Doğru basın ile iç içe yaşıyoruz .

Basınsız bir turizm düşünemiyorum tanıtımlarımızı turizm basını ile sektöre ulaştırıyoruz Marmara Skal Toplantılarına basının katılması dışarıdaki sesimizin ve tanıtımımızın daha iyi yapılması anlamına gelir dedi.Toplantılarımızda basının içimizde olmasından memnunum devam etmesini de arzu ediyorum dedi.

ONURSAL BAŞKAN İLKAY BENER KARŞI ÇIKTI
İlkay Bener ile ters düşen ve daha önce Marmara Skal'a üye olan gazetecilerin üyelikten ayrılıp toplantılara katılması üzerine bu kararı aldığını açıkladı. Bir önceki toplantıda sinirlenerek grup olarak oturdukları masadan inerek kim aldı bu gazeteciyi diyerek haykırdı. Tekrardan üyelik işlemlerini gerçekleştirsinler kurul kabul ederse üye olur parasını öder toplantıya katılır dedi. Davet edilmeden toplantılara katılan gazeteciler için düğmeye basıldı. Onursal başkanla toplantı yapılacak. Kişiye özel basın mensubuna davetiye gönderilecek ve toplantılara kabul edilecek.

Marmara Skal içinde bulunan diğer üyelerle görüşüldü biz basın ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Turizm basını davetimize bir elin parmakları kadar gazeteci geliyor keşke tüm basın bizlerle beraber olsa diye düşünüyoruz dediler.

DAVETLİ KONUK GAZETECİ KADİR ÇELİK'Tİ
Yemeğe Skal Marmara üyeleri geniş bir katılımla eşlik ederken araştırmacı gazeteci Kadir ÇELİK'de davetli konuşmacı olarak katıldı.

SKAL MARMARA ORMANI KURULACAK
SKAL Marmara Başkanı Ferzan KIRHAN, genel kuruldan itibaren geçen bir aylık sürede yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kırhan,çok yakında Skal Marmara Ormanı'nı kurmak üzere olduklarını, çalışmaların son aşamasına gelindiğini ve bunu en kısa sürede duyuracaklarını belirtti.

BAŞKAN KIRHAN ONAY BEKLİYOR
Ayrıca Skal Int Marmara Kulübü ve Okan Üniversitesi, Turizm Bölüm Başkanlığı işbirliğiyle Avrupa Fonundan elde edilecek fon ile Avrupa ve Türkiye'de Engelliler Turizm eğitiminin iyileştirilmesi amaçlı bir projeye başvurulduğunu ve onay beklendiğini Başkan Kırhan açıkladı.
Bu yıl 71 incisi SYDNEY de düzenlenen Dünya Kongresine Marmara Kulübü adına katılan Başkan Ferzan Kırhan, 2011 Dünya Konsül toplantısının Türkiye'de Skal Int Marmara Kulübü ev sahipliğinde yapılması için , yapmış oldukları tanıtım ve sunumlar ile 6 ülke içinde, yapılan oylamada 2.ci olduklarını yineledi.

Başkan Kırhan,konuşmasına şöyle devam etti. Ocak ayı içinde Skal Int Marmara Kulübünün daveti üzerine gelen Kardeş Kulüb Belçikanın Brugge Kulübü Ann Lootens'ında desteği ile önümüzdeki sene tekrar söz konusu toplantıya aday olmak ve toplantının İstanbul da yapılması için Marmara Kulübü olarak elimizden geleni yapacağız dedi.

WEB SİTESİ TANITILDI
Skal Marmara Kulübü Protokol,Halkla İlişkiler ve Basından sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Jale Kibritçioğlu kurmuş olduğu alt komisyon'da ByOtell Halkla İlişkiler Müdürü Gökçe Gönenç Sevim ve Gimm İstanbul'un katkısıyla Skal Marmara Kulübüne yepyeni bir web sayfası kazandırdılar. Sunumu yapan Gökçe Gönenç Sevim site hakkında şu bilgileri verdi.
www.skalmarmara.com adresinden hizmet veren sitede Skal Int Marmara haberleri,Sosyal Faaliyetleri,Projeleri, Kulübden ve Üyelerden Duyurular bölümü, Basın haberleri, Her organizasyona ait Foto Galerisi, Dünya ve Türkiye'den haberler, Hava Durumu, Skal hakkında her türlü bilgi Federasyon Kurumu, Uluslararası Kurum Bilgi, Kimlik & üyelik v.s bilgiler ile sosyal paylaşım sitelerine ulaşım gibi sitenin çok detayı kapsadığını açıkladı, üyelerden büyük alkış aldı. Başkan Ferzan KIRHAN'ın konuşmasının ardından araştırmacı gazeteci Kadir ÇELİK, hizmet sektöründe iletişimin, satış ve pazarlamadaki önemine dikkat çekti.Üyelerle söyleşide bulundu. Bu davetin bir hatırası olarak Skal Int Marmara Kulübünün simgesi Kristal Yunuslar Kadir Çelik'e hediye edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.