22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARATONCULAR SIRMA İÇECEK

Türkiye'nin ilk ultra maratonu olan “Likya Ultra Maratonu” 24 Eylül 2011 tarihinde başlıyor

MARATONCULAR SIRMA İÇECEK

22 Eylül 2011 / 17:38

TURİZMİN SESİ
Uluslararası maratonun 8 günlük zorlu parkur koşulları süresince; katılımcıların tüm içme suyu ihtiyacı Sırmagrup tarafından karşılanıyor. Doğal kaynak suyu ve maden suyu sektörünün öncü firması Sırmagrup; spora ve ülke turizmine destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 24 Eylül – 02 Ekim 2011 tarihleri arasında ikinci kez gerçekleştirilecek olan uluslararası “Likya Ultra Maratonu”nun katılımcılarının tüm içme suyu ihtiyacı Sırmagrup tarafından sağlanacak.

Maratona ev sahipliği yapan Likya Yolu dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından birisi olarak kabul ediliyor. Dayanıklılığın ön planda olacağı “Likya Ultra Maratonu”nun 240 km'lik dev parkurunda; etapların zorluk derecesi günler bazında farklılık gösteriyor. Katılımcıların yiyecek, içecek ve ilgili malzemelerini sırt çantalarında taşıyacakları maraton süresince; Sırmagrup 10 km'lik aralıklarla kurduğu kontrol noktalarında; sporcuların yaşamsal su ihtiyacını karşılayacak.

Spor faaliyetlerine her zaman destek veren Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli etkinlikle ilgili görüşlerini şu şekilde özetliyor: “Son iki yıldır düzenlenen bu uluslararası organizasyon; Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir adım teşkil ediyor. Sırmagrup olarak ülkemizin spor turizmine yaşamsal bir içecek olan su ile destek veriyor olmak bizim için çok anlamlı.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.