22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARKA KONFERANSINI BAĞIŞ AÇACAK

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış MARKA 2011 Konferansı'nın Açılış Konuşmasını Yapacak!..

MARKA KONFERANSINI BAĞIŞ AÇACAK

07 Aralık 2011 / 17:42

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış MARKA 2011'de markaların geleceğini yakından ilgilendiren bir konuşma yapacak. Bağış, Swissotel the Bosphorus İstanbul'da 15 Aralık'ta yapacağı konuşmasında; Türkiye'nin AB politikasını, kendisinin kişisel izlenimleri ve görüşleriyle destekleyerek sunacak. AB'li olmak veya olmamak senaryoları, Türkiye'nin stratejik avantajları düşünülerek masaya yatırılacak, markaların geleceğine etkileri farklı boyutlarıyla ele alınacak.

15-16 Aralık 2011 tarihlerinde, Swissotel the Bosphorus İstanbul'da yapılacak olan MARKA Konferansı, birbirinden değerli konuşmacıları ve çok özel içeriğiyle tüm katılımcılarına ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Lider eğitim ve konferans şirketi Yürekli tarafından Yapı Kredi World'ün ana sponsorluğunda düzenlenen MARKA 2011'de, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da açılış konuşmasını yapacak.

Egemen Bağış'ın, “Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri; Markaların Geleceğine Etkileri” başlığı altında yapacağı konuşması aynı zamanda, MARKA 2011'in bu yıl keynote / ana düşünce konuşması olarak açıklandı.

İş dünyasının Avrupa Birliği'ne olan bakışında meydana gelen değişimler, AB'ye girme zorunluluğuna olan inançta hızlı ve büyük saf değişikliğinin yarattığı tartışmalar, bu yıl MARKA Konferansı'nda masaya yatırılacak. Markaların geleceğini derinden etkileyebilecek bu değişimle ilgili devlet politikalarının geldiği nokta, bu politikaların geleceği, konunun ne denli değişime açık olduğu, birinci ağızdan MARKA 2011'de iş dünyasına ve marka ekiplerine sunulacak.

Yürekli tarafından yapılan açıklamaya göre Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış MARKA 2011 katılımcıları için özel olarak hazırladığı konuşmasında; Türkiye'nin AB politikasını, kendisinin kişisel izlenimleri ve görüşleriyle destekleyerek sunacak. AB-Türkiye senaryoları Türkiye'nin stratejik avantajları düşünülerek masaya yatırılacak, markaların geleceğine etkileri farklı boyutlarıyla ele alınacak. Bakan Bağış ayrıca Türkiye markasının değişim sürecinin AB'ye etkilerini ve AB ile ilişkilerimize nasıl yansıdığını anlatacak.

MARKA 2011'in KONUKLARI
Fikir liderleri ve marka liderlerinin buluşma platformu olarak kurgulanan MARKA Konferansı 12. yılında, yine markaların gündemini belirlemeye ve marka ekiplerinin gelecek dönem çalışmalarında derin izler bırakmaya hazırlanıyor.

Virgin Group Online Pazarlama Eski Başkanı Alex Hunter; Kelly Hoppen markasının ve stilinin yaratıcısı Kelly Hoppen MBE; Wallpaper* Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tony Chambers; Aviva Pazarlama ve İletişim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi Amanda Mackenzie; Ammunition Group-Kurucu, Yaratıcı Direktörü Robert Brunner; Agent Provocateur, Aquascutum, Pringle of Scotland markalarını başarıyla yöneten efsane moda kraliçesi Kim Winser OBE; İngiliz film ve televizyon oyuncusu Jeremy Gilley, bu yıl MARKA 2011'in konukları olacak. Türkiye'nin en etkin marka platformu “MARKA Konferansı” 12. yılında yine akılda kalıcı ve son dakikada açıklanan sürprizlerle dolu programıyla fark yaratacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.