22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARMARA SKAL ASYA DİVAN'DA TOPLANDI

Genel Kurul seçiminin ardından ilk yemekli toplantısını yapan Skal Int Marmara 18 mart tarihinde Divan Asia'da, üyeleri ile buluştu

MARMARA SKAL ASYA DİVAN'DA TOPLANDI

20 Mart 2010 / 15:27

TURİZMİN SESİ


Başkan Ferzan Kırhan'ın sunmuş olduğu projeler heyecan yaratarak, geceye damgasını vurdu. Görülüyorki, Skal Marmara Klubü, Sosyal Projeleri ile Asya Yakasında Turizmi geliştirmek için her türlü desteği sağlayacak. Başkan Kırhan konuşmasına, “18 Mart tarihinde Çanakkale de Vatanımız için Şehit düşmüş tüm Askerlerimiz ve Büyüklerimiz anısına 1 dakikaık saygı duruşuna davetle başladı.

Konuşmasına şöyle devam eden Kırhan, 12 Şubattan bu yana 3 yönetim kurulu toplantısı yaptık. En önemli konularımızdan biri Münferit başarılar, ferdi faaliyetler değil, Skal Marmaranın birleştirirci ruhuyla yola çıkış, projeleri ortak yönetmek.tir.

Bunun içinde Alt Komisyonların kurulması gerekli idi. Bu konuda ilk çalışmasını Halkla İlişkiler, Basın, Protokoldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Jale Kibritçioğlu'nun sorumluluğunda Bülent Barlas, Gökçe Gönenç ve Çağla Aydın'la birlikte WEB sayfamızın gelişimiyle ilgili çalışmaya yaparak başladık.

Skal Int Web Sitemizin işlevselliğinin artması ile Web Sitemize reklam alımlarına başlıyoruz. Reklam çalışmasında öncelikle Skal Int Marmara Klubü üyelerinin reklamları değerlendirilecek, daha sonra Anadolu Yakası otel, seyahet acentaları , turizm sektörüne iş yapan özellikle Otellere hizmet veren şirketlere duyurular yapılarak reklam alınacaktır.Devir Teslim törenimizdede belirttiğim üzere, 2 yıllık görevimiz süresince yapmak istediğimniz bazı faaliyetlerden bahsetmiştim. Bu projeleri dahada geliştirerek, sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum.

• Osmanlı Mutfağının gelişmesine destek vererek, oteller ile işbirliği sağlayıp, ahçılar arası yarışmalar organize edeceğiz. Bu çalışmalrı geleneksel hale getirip, Marmara Skal Kulubü Ödülleri vererek başlatacağız.

• Osmanlı Mutfağını öğretmek amaçlı kurslar açarak, öğremek isteyen herkesin bu kurslara katılarak, yeni şeyler öğrenmesini sağlamayı arzuluyoruz.

• Tema Vakfı ile birlikte, Skal Int Marmara Kulübü Park ve Ormanının kurulması için çalışmalara başlıyoruz.

• Yön Krl Üyemiz Bülent Karamanoğlunun hali hazırda yürüttüğü Tohum Islahı projesi ne Marmara Skal Kulübü olarak ilave olup, bu projeyi desteklemeyi arzuluyoruz.

• Skal Marmara Klubü olarak eğitime destek, köylere yardım kampanyası başlatacağız. Bülent beyin yürüttüğü bu projeye Skall Marmara olarak destek olacağız. Karne hediyesi olarak çocuklarımıza Bisiklet götüreceğiz. Şu an hali hazırda yürütülen Toroslarda Bisiklet Kampanyasına destek vermek amacı ile.,tüm üye kardeşlerimizden bu konuda destek beklemekteyiz.

• Anadolu YakasıTurizmcileri bir çatı altında toplayacak bir Katalog çalışması yapmamız çok yararlı olucak. ITB Fuarında anadolu Yakası turizmcilerini tanıtan bir katalog, yada kitapçık olsaydı, bunları sunmuş olacaktık.

• Otel ve Acentalarımıza yönelik ilk Yardım Kursu, Yangın Eğitimi konularında seminerler düzenleyeceğiz.” Son günlerde, yeniden acısını yaşadığımız DEPREM & AFET 'lerde korunma ve tedbirler konusunda üyelerine eğitim sunan SKAL INTERNATIONAL MARMARA , AKA ARAMA KURTARMA ARAŞTIRMA DERNEĞİ Yön Krl Üyesi Mete Eken'in aydınlatıcı konuşmasıyla, yaklaşan İstanbul Depremine dikkat çekti.Tüm üyelerin ailelerininide bir araya getirerek, bu eğitim programlarınının tekrarlanacağı, toplun bilincinin güçlendirileceği Başkan Ferzan tarafından aktarıldı.. Depremin ayak seslerini duyuyorum diyerek bir çağrıda bulunan Eken, Elazığ depremini 1 hafta öncesinden bildik, yeni oluşturdukları Kayan Sarkaç projesi ile deprem tahminini İstanbuldan ölçerek 1 hafta öncesinden uyarıda bulunduk. Ancak bize kulak veren olmadı. İstanbul içinde gün geçtikçe yaklaşan deprem için, bir vatandaş olarak bir tehlike anında herkesle paylaşacaklarını açıkladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.