06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARMARA SKAL'DA ÇANAKKALE DESTANI

Marmara Skal'ın geleneksel aylık yemeği Green Park Bostancı Otelde düzenlendi

MARMARA SKAL'DA ÇANAKKALE DESTANI

25 Mart 2011 / 10:00

TURİZMİN SESİ - BORA ÖZGEN


Her toplantıda farklı bir konuk davet eden Skal Marmara'nın bu ayki konuğu Maltepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Görevlisi Dr. Orhan Çekiç, oldu.

Skal Marmara Başkanı FERZAN KIRHAN sözlerine başlamadan önce basından mensubu olan abilerimizi kardeşlerimizi bir kez daha anos etmek istiyorum dedi.

Kadıköylife Dergisi Kadir Toprakkaya ve ailesi, Türkiye Turizm Özkan Altıntaş,Turizmin Sesi Bora Özgen ,Ab Vizyon Tanju Baykal ve Aktuel gazetesi Ali Bektan aramıza hoşgeldiniz diyerek sözlerine başladı

Marmara Skal Başkanı FERZAN KIRHAN'ın bir ay içinde yapılan faaliyetleri özetleyen konuşması ile devam etti.

Daha sonra ise Elite Dragos Oteli Genel Müdürü Ahmet Hamza ile The Dream Hill Otel Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay'ın yemin töreni yapılarak üyelikleri tamamlandı. Marmara Skal'a üye olmak için 11 başvurunun daha bulunduğu belirtildi.

Gittikçe büyen bir kulübüz diğer kulüpler toplantılarını öğle yemeği şeklinde yapıyor biz ise toplantılarımızı akşam yapıyoruz daha fazla katılım oluyor bizi de bu mutlu ediyor.

Somer Özkök, Başkan FERZAN KIRHAN'ın konuşmasında bir bölümde mutabık değilim ve bölüme katılmıyorum dedi.Kırhan'ın biz küçük bir kulübüz kelimesini kabul etmiyorum Marmara Skal büyük bir kulüptür diyerek ilave etti. Başkan Kırhan hemen ilave etti bu kelimeyi bütçe anlamında demiştim diyerek ilave etti.Başkan Kırhan 3 Nisan'a kadar saymanımızı ziyaret edin dedi.

Ankara Skal üyesi olan Melek Gözübüyük Berber İstabul'a ikamet ettiğiği için Marmara Skal'a başvurdu kendisi ile de beraber çalışma fırsatı buldum. Melek Gözübüyük Berber CTC olarak gemi turları yapıyorum sizlerle olmaktan çok mutluyum bundan sonra hep beraber olacağız dedi.


Bülent Kamanoğlu'nun konuğu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcı Fügen Mavi konuk olarak katıldı. International Skal Onur Kurulu Üyesi Somer Özkök'ün “Skal” tostundan sonra Green Park Oteli Genel Müdürü Dilaver Doğru'nun ekibi tarafından ikram edilen yemeğe geçildi.

The Green Park Hotel Bostancı Skal Marmara için hazırladığı  deniz mahsüllerinden menü ile toplantıyı keyifli bir hale dönüştürdü.

SOMON BALIĞI
(kırmızı soğanhalkaları,kapari çiçeği krema ve dereotu sosu ile sunuldu)

SEBZELER EŞLİĞİNDE DİL BALIĞI SARMA

 

ZEYTİNYAĞLI TABAĞI

ÇİLEKLİ HELVA TOST

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.