06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARMARA SKAL’DA YENİ YÖNETİM

Marmara Skal Bostancı Green Park'ta yapılan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına Ferzan Kırhan seçilirken diğer yönetim üyeleri belli oldu

MARMARA SKAL’DA YENİ YÖNETİM

22 Ocak 2010 / 14:42

TURİZMİN SESİ


Marmara Skal"ın Bostancı Green Park"ta yapılan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına Ferzan Kırhan seçilirken diğer yönetim üyeleri belli oldu.

Başkan seçilen Ferzan Kırhan, herkese teşekkür etti
Başkanlığa seçildikten sonra konuşma yapan Ferzan Kırhan, “Burası bir dostluk kulübüdür. Hep birlikte örnek işler yapacağımızı umuyorum” dedi.

Dilaver Doğru yeni yönetimin Ferzan Kırhan'ı başkan seçtiğini, diğer görev dağılımının daha sonraki toplantıda yapılacağını bildirdi
Yapılan oylama sonucu Marmara Skal yönetim kurulu asil üyeliklerine Ferzan Kırhan, Dilaver Doğru, Zeynep Yılmaz, Bülent Karamanoğlu, Meltem Erdoğan, Erkan Erdem, Jale Kibritçioğlu, yedek üyeliklere Sinan Sinanoğlu, Murat Yumak, Deniz Sümerpalazoğlu, Bülent Hasanreisoğlu, Başak Bilmen seçildi.

Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Tekin Ertan, Kibele Eren, Tarık Sökmenoğlu, yedek üyeliklere Çağla Aydın, Cansu Akşit

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Savaş Aytaç, Seher Baysal, Mert Okan. Yedek üyeliklere Melih Buluç, Ali Güler, Bülent Barlas getirildi.



Skal Marmara İstanbul'a başkan seçilen Ferzan Kırhan'ın 44'cü yaşı pasta kesilerek kutlandı. Daha sonra ise başkan seçilmesi doğum günü armağanı oldu.

Marmara Skal Denetim Kurulu yedek üyesi Ali Güler,Greenpark Bostancı Genel Müdürü Dilaver Doğru ve Erol bey Anılar Tavernada toplantı sonrası yorgunluk attı.Anılar Engin herkesin bir anısı var bekleriz dedi...

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.