23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARMOK 2010 GOURMET RİDERS FEST

Marmaris ve Datça'da organize edilen, MARMOK Uluslararası Motosiklet Festivallerinin devamı, bu yıl 11-13 Haziran 2010 tarihleri arasında, bu kez çok farklı bir konseptte yapılıyor

MARMOK 2010 GOURMET RİDERS FEST

11 Haziran 2010 / 12:40

TURİZMİN SESİ


Marmaris Yacht Marina ana sponsorluğunda, Günlüklü Koyu, Göcek - Fethiye'de bulunan beş yıldızlı The Bay Beach Club tesislerinde gerçekleşecek olan MARMOK 2010 International Gourmet Riders Fest, motosiklet tutkunlarını yaza merhaba demeye çağırıyor.

Türkiye'de ilk kez yapılacak olan, MARMOK 2010 International Gourmet Riders Fest bu kez oldukça farklı bir konseptte. Motosiklet severler ve profesyonel aşçılar arasında; kırmızı et, beyaz et, makarna ve vejetaryan yemekleri, uluslararası yemekler, yöresel yemekler, sanatsal sebze ve meyve oymacılığı kategorilerde yarışmalar düzenleniyor.

Oldukça eğlenceli geçeceği şimdiden belli olan bu yarışmalar da ise jüriliği Türkiye'nin sayılı radyo ve televizyon programı yapımcıları, sanatçılar, turistik tesis sahipleri ve yöneticileri, tanınmış gurmeler ve motosiklet dünyasının gözde isimleri yapıyor. Food in Life, Fethiye Aşçılar Derneği ve diğer aşçı derneklerinin de katkıları ile gerçekleşecek olan yarışmalar sonrası, 12 Haziran 2010 akşamı yapılacak olan gala gecesinde ödüller, sahiplerine verilecek.

Eğlenceler sadece bununla sınırlı değil. MARMOK'un yöresel keşkek ikramları eşliğinde gün boyu müzik ve aktiviteler, kişisel ve kulüpler arası birçok yarışmalar, motosikletçiler ve profesyonel barmenler arası şov yarışmaları yapılacak. Geceleri ise, MARMOK festivallerinin değişmez müdavimlerinden olan ünlü sanatçı Fedon, motosiklet severlere unutulmaz bir konser verecek. Gece boyunca Fedon'la birlikte, farklı rock ve blues grupları da sahne alacaktır. Ayrıca üç gün sürecek olan festivalde misafir sanatçılar ve Dj'ler katılımcılara, doyumsuz saatler yaşatacaklar. Festivale katılan misafirler, muhteşem bir doğada ve harika bir tesiste, ister kendi çadırlarında, isterlerse de kendi karavanlarında veya MARMOK tarafından özel fiyat alınmış otellerde konaklayabilecekler. Katılımcılar, Göcek'in mavi ile yeşilin kucaklaştığı eşsiz güzellikteki koylarında serinleme imkanı bulabileceklerdir. Yurtdışından da oldukça fazla katılımın olduğu MARMOK 2010 International Gourmet Riders Fest, sınırsız eğlenceyi ve unutulmaz hatıraları garanti ediyor.

Festival Detayları : www.marmok.com
MARMOK E-Posta: [email protected]
MARMOK Telefon: +90 (555) 854 51 01 (Güneş KARAÇETİN)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.