22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARQUE OF EXCELLENCE PLAKETİ VERİLDİ

Diana Travel, Marmaris'te işbirliği yaptığı birlikte çalıştığı otelcilere Netsel Marina Antique Restaurant'ta “Yaza Merhaba Kokteyli” düzenledi

MARQUE OF EXCELLENCE PLAKETİ VERİLDİ

24 Mayıs 2009 / 22:20

TURİZMİN SESİ


Diana Travel ile 2008 Yılında birlikte çalışan, düzenli satış grafiği gösteren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan otellere “Marque of Excellence” plaketi verildi.Diana Travel ile işbirliği yapan apart, otel sahibi ve yöneticilerinin yanı sıra bölgeye aynı bünyede önemli turist getiren tur operatörleri temsilcileri de katıldılar.

Diana Travel Bölge Müdürü Medet Güngör kokteylde otelcilere yönelik bir konuşma yaptı. 2009 yılının Marmaris ve Türk turizmine hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, 2008 yılında tesislerinde misafir ettikleri turistlerin yaptıkları oylama ve anket sonuçlarında belirlenen ödülleri sizlere vermekten onur duyuyorum. Çalıştığımız bütün tesisler irili ufaklı hiç fark etmez hepsi ödül almış gibidirler, dedi.

Güngör otelcilere yönelik yaptığı esprili konuşmasında, daha az stop sail ve daha fazla oda verin ki sayısal olarak satışı artıralım. Bu güzel birlikteliği bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum, dedi.
Thomas Cook ve Med Hotels personelin de tam kadro katıldığı kokteylde otelciler ve acenta yetkilileri kendi aralarında sezon değerlendirmesi yaptılar. Geceye katılan Diana Travel yöneticileri ve çalışanlarının yanı sıra otelcilerin de şıklığı dikkat çekiciydi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.