22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARRİOTT HOTEL ŞİŞLİ’YE REKOR BAŞVURU

Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli, açılış sürecinde bulunan oteller arasında rekor bir başvuru talebine sahne oldu

MARRİOTT HOTEL ŞİŞLİ’YE REKOR BAŞVURU

19 Aralık 2013 / 16:35

TURİZMİN SESİ

Otelin 200 kişiyi kadrosuna eklemek amacıyla verdiği iş ilanına 13.257 başvuru geldi. Başvuran tüm adayların titizlikle değerlendirildiği sürecin sonunda 200 kişi,İstanbul Marriott Hotel Şişli kadrosuna dahil edilecek.Mart ayında kapılarını konuklarına açmaya hazırlanan, dünyaca ünlü Marriott International’ın değişen yüzünün ilk temsilcilerinden İstanbul Marriott Hotel Şişli, kadrosunu oluşturmak amacıyla verdiği iş ilanıyla rekor kırdı.İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin tüm pozisyonlar için verdiği iş ilanına toplam 13.257 kişi başvurdu. Marriott web sayfası ve yenibiris.com üzerinden, mail yoluyla ve İstanbul Marriott Hotel Şişli’ye gelerek başvuru formunu dolduran adaylar arasından 200 kişi, değerlendirme sürecinin ardından İstanbul Marriott Hotel Şişli kadrosuna dahil olacak.
 
Toplu işe alım süreci sonunda kadrosunu tamamlayacak İstanbul Marriott Hotel Şişli’de iş başvurularının en çok yoğunlaştığı alan ise Mutfak ve Ön Büro departmanları oldu.İstanbul Marriott Hotel Şişli, 13.257 kişilik başvurusu sayısıyla açılış sürecindeki oteller arasında rekor kırarken; bu rakam, Marriott markasının bilinirliliği, büyüklüğü ve çalışanlarına verdiği değerin bir kanıtı olma özelliği de taşıyor. 
 
İstanbul Marriott Hotel Şişli ve Marriott zinciri bünyesinde gelecekte oluşabilecek kariyer fırsatları http://www.yenibiris.com ve www.marriott.com/careers adreslerinden takip edilebiliyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.