22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARRIOTT STANDARTLARI PENDİK’TE

127 ülkede, 581 adet Marriott Markası ile toplamda 8443 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International'ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Pendik misafirlerini ağırlamaya başladı

MARRIOTT STANDARTLARI PENDİK’TE

21 Eylül 2023 Perşembe 08:11

TURİZMİN SESİ


İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler; "Bulundukları konum itibarı ile; sanayi bölgeleri, denizcilik sektörü, havacılık sektörünün bölgeye kattığı değer, Marriott markasının da gelişi ile bölgeye ve Turizm sektörüne katacağı değerleri irdeledi. Hedeflerinin her zaman öncelikle misafir memnuniyeti olduğunu vurguladı."İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler; “Öncelikle davetimize geldiğiniz için teşekkür ederiz.

emre-gulluler.jpg

Çok güzel bir ekibimiz var, bu bölgeye bir değer katmak istiyoruz bu başlangıcı da yaptığımızı düşünüyoruz. Sizler vasıtasıyla da açıldığımızı duyurmak istiyoruz” diyerek sözlerine başladı.Türkiye'de ise zincir 46 otele sahip olup, 4 tanesi Marriott Markası ile hizmet veren otel grubu, İstanbul Marriott Hotel Pendik'in de açılışıyla ağını genişleterek marka gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

istanbul-marriott-hotel-pendik-suite-001.jpg

BEŞ ADA BİR OTEL MANZARASI VAR

Türkiye Ulusal Satış Direktörü Vuslat Dağlı; “Emre Bey’in liderliğinde bir Marriott Hotel açmak, bu ekiple burada ve bu bölgede olmaktan dolayı çok şanslıyız.  Pendik’te böyle bir manzara beklemiyordum. Burada yakında organize sanayi bölgesi çok büyük ve havaalanında her geçen gün yeni uçuş rotaları belirleniyor. Dolayısıyla bu otelin başarılı olmak kaderi” dedi. Vuslat Dağlı; son olarak Michael Jordan’ın sevdiğim bir sözü var diyerek; “Eğer bir yetenek varsa, sihirli bir oyuncu varsa o oyunu o takım kazanır ama iyi bir takım varsa şampiyonluğu kazanır.” sözlerini noktaladı.

istanbul-marriott-hotel-pendik-suite-003.jpg

BÜTÜN MİSAFİRLERİMİZE DOKUNUYORUZ VE MEMNUNİYETİ ÖNEMSİYORUZ

İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler; “Memnuniyet anketimizi yanıtlayan 300 kişi var, EMEİA Bölgesi’nde 88.5 puanla birinci sıradayız. her misafire A’dan Z’ye dokunuyoruz. Bunu bütün yöneticiler söyleyebilir ama şunu söyleyebilirim size müşterimiz kötü bir taksi deneyimi yaşıyor bir sonraki gelişinde kapıda karşılıyoruz taksi deneyiminiz nasıl geçti diyoruz müşterimiz çok mutlu oluyor.  Bütün genel müdürler ve bütün personel satış elemanıdır. Yaptığımız transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Güzel bir Eylül ayı geçiriyoruz. Ekim ve Kasım daha iyi geçecek görünüyor. Odalarımızın hepsi A’dan Z’ye yenilendi, hobi alanı ve resepsiyonda yenilendi” diyerek sözlerine son verdi.

istanbul-marriott-hotel-pendik-suite.jpgİstanbul Marriott Hotel Pendik, misafirlerine 231 oda kapasitesi, teras katında bulunan Roof Restaurant & Barda dünya mutfağı ve Marmara Denizi'nin göz alıcı manzarası eşliğinde seçkin bir deneyim sunuyor.

istanbul-marriott-hotel-pendik-suite-005.jpgGün ışığı alan, sütunsuz balo salonu ile toplantı salonlarında son teknoloji teknik ekipmanlar ve hızlı internet hizmeti veren otel, günün koşturmacası ve kargaşasından uzaklaşma imkanı sağlayan Mclub'da, konuklarına çalışma alanları ve sevdikleri ile birlikte keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyor.

istanbul-marriott-hotel-pendik-suite-004.jpgNerolie Spa ve Fitness Merkezi çeşitli masaj salonları, zengin ıslak zemin alternatifleri ve fitness ekipmanlarıyla rahatlığı ve konforu birleştiren İstanbul Marriott Hotel Pendik, İstanbul Anadolu yakasında bulunan merkezi konumu, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Marinalar, Alışveriş Merkezlerine ve metro istasyonuna yakınlığı ile şehri keşfetme imkanı sunmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.