22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARTI HOTELS & MARINAS EMITT TURİZM FUARINDA

Martı Hotels & Marinas 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen, 71 ülkeden 63 binin üzerinde profesyonel katılımcıyı ağırlayan EMİTT 2015 Fuarı’nda yerini aldı

MARTI HOTELS & MARINAS EMITT TURİZM FUARINDA

23 Ocak 2015 / 10:41

TURİZMİN SESİ

Türk turizminin köklü ve lider kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas,  19. kez düzenlenen 
Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, EMITT’te konuklarıyla buluştu. Sektöründe 48 yılı geride bırakan Martı Hotels & Marinas fuarın ilk günü Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin’in katıldığı kokteyl ile iş ortakları ve basın mensuplarıyla buluştu. Kokteylde konuşma yapan Oya Narin; “EMITT’de her yıl olduğu gibi bu yıl da yer almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Emitt bizim yeni ufuklara yelken açmamızı ve paydaşlarla buluşmamızı sağlıyor, bu yüzden bizim için çok önemli bir fuar, sizlere de bu önemli günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi. Booking Ageing rezervasyon portallarının fuara damga vurduğunu ve bunun pazara ciddi bir hareket getireceğine inandığını dile getiren Narin “Bildiğimiz geleneksel yöntemlerle tatile çıkma dönemi bitti. Artık herkes elindeki cep telefonuyla yer bakıyor. Fiyat karşılaştırması yapıyor. Orada yerimizi almamız lazım” dedi.  İç pazarın hareketli geçeceğini düşündüğünü belirten Narin, yurtiçinde gezilecek görülecek çok güzel yerler olduğunu özellikle genç nesil için bu konunun öne çıkmaya başladığını dile getirdi. 
 
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt
Bu yıl 22-25 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla gerçekleşti. 19. EMITT Fuarı'nın açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, TYD Başkanı Murat Ersoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Turizm Atölyesi Direktörü Tülin Ersöz, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, yabancı ülkelerden gelen turizm bakanları ve çok sayıda turizm profesyoneli katıldı. Emitt Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, TUROFED- Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize edildi. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.