22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“MARTI KLASİKLERİ” DEVAM EDİYOR

Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” klasik müzik konserlerinde yeni yılın ilk konukları 6 Ocak Salı akşamı Soprano Ece İdil ve arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu olacak

“Martı Klasikleri” devam ediyor

30 Aralık 2014 / 17:15

TURİZMİN SESİ

Martı Istanbul Hotel ile Lila Müzik işbirliğinde gerçekleşen “Martı Klasikleri” adlı klasik müzik konserleri üçüncü sezonunda birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Şehrin tam kalbinde konumlanan Martı Istanbul Hotel’de, 6 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da Soprano Ece İdil ve arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu sevenlerine çok özel bir dinleti sunacak.
 
marti-klasikleri,marti-istanbul-hotel,lila-muzik,3.jpg
 
Çok Özel Dinletiler Konuklarla Buluşacak
“Martı Klasikleri” kapsamında 6 Ocak Salı günü sanatseverlerle bir araya gelecek olan Soprano Ece idil ve arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu konuklara Schubert’ten Brahms’a, Debussy’e, Faure’den Lorca’ya,  liedlerden milongolara geniş bir coğrafyadan özel bir dinleti sunacak. Siyaset ve ekonomi yazılarının yanında TV ve radyo programları da yapan, müziksever gazeteci Hakan Çelik yönetiminde sanatçılarla konuklarında katılma imkânı bulacağı keyifli bir sohbet gerçekleştirilecek. Konuklarına unutulmayacak bir akşam yaşatacak sohbet ve dinletilerden oluşan bu keyifli akşamı kaçırmak istemeyen sanatseverler biletlerini Biletix’ten alabilecekleri gibi konser öncesi Martı Istanbul Hotel’den de temin edebilirler. Biletler tam 40TL, öğrenci ise 20 TL’dir.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.