22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MARTI MYRA 'EN İYİ AİLE DOSTU OTELİ'

'TopHotels' web sitesine Rusya'da kayıtlı olan 6.000 acentenin oylamaları sonucunda Martı Myra Türkiye'nin 'En İyi Aile Dostu Oteli' seçildi

MARTI MYRA 'EN İYİ AİLE DOSTU OTELİ'

06 Mayıs 2012 / 17:04

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Martı Myra, Türkiye'de bulunan ve sitede yer alan 3221 otelden ödüle layık görülen 10 otel arasında yer aldı.Tüm aile fertlerine doğayla iç içe, unutulmaz bir tatil yapma imkânı sunan Martı Myra, kullanıcıların kaldıkları otellerdeki deneyimlerini paylaştığı Rus web sitesi TopHotels tarafından Türkiye'nin 'En İyi Aile Dostu Oteli' seçildi. TopHotels'in 2011 yılı 'En İyi Aile Dostu Otel' seçimlerinin sonuçları Rusya'da siteye kayıtlı olan 6.000 acentenin oylarıyla belirlendi. Martı Myra, sitede yer alan 3221 Türk otel içinden seçilen 10 otelden biri olma başarısını gösterdi.

Martı Myra, çocuklar ve gençlere özel bir önem veriyor
Tahtalı Dağları'nın eteklerinde, Kemer'e 17 km uzaklıkta bulunan Martı Myra, 30 bloktaki 545 odasının tamamı yenilenmiş bir şekilde çocuklar, ebeveynler ve gençlere dopdolu bir tatil sunuyor. Gençlere ve çocuklara özel bir önem veren Martı Myra'da çocuklar için 'Martı Mini Kids Only' ve gençler için 'Junimax' kulüpleri yer alıyor. Kulüplerde eğitimler profesyonel eğitmenler tarafından, ücretsiz olarak veriliyor. 'Martı Mini Kids Only' kulübü gün boyunca çocuklara yönelik özel etkinlikler düzenlerken 'Junimax' ise gençlere bungee trambolin, tırmanma duvarı, sörf rodeo simülatörü ve Wii oyun konsolu gibi faaliyetler sunuyor.

Martı Myra, Akdeniz'in en güzel koylarından birinde, Olympos ve Phaselis antik kentleri arasında yer alıyor. 1601 çam ağacıyla bezenmiş 100 dönümlük arazide kurulan otelin peyzaj düzenlemeleri ve sahile yapılan yeni 'Beach Club'ı da beğeni topluyor. Çocuklar yaşıtlarıyla vakit geçirirken, Martı Myra'da tatil yapan ebeveynler de güneşe, denize, doğaya ve tarihi güzelliklere doyacak.

Ödüllü tesisler
Martı Myra, doğayı koruma ve turizm çalışmalarıyla Turizm Bakanlığı'nın 'Üç Çam' (Çevre Dostu) ve Türkiye Otelciler Birliği'nin 'Altın Anahtar' (En İyi Tatil Köyü) ödüllerine layık görüldü. Martı Myra'nın ödülleri arasında berrak denizi; 40 metresi kum, 30 metresi çakıl olan 70 m uzunluğundaki tertemiz plajıyla layık görüldüğü 'Mavi Bayrak' uluslararası çevre ödülü de bulunuyor.Tesis bir süre önce de Beyaz Yıldız Sertifikalandırma Programı kapsamında gerçekleştirilen ilk denetimde en yüksek kategori olan ”A+” sertifikasını aldı. Türkiye Otelciler Federasyonu'nun verdiği, global platformda kabul gören sertifika, 'Sürdürülebilir Çevre ve Verimlilik Programı' kapsamındaki uluslararası standartları en iyi şekilde karşılayan tesislere veriliyor.
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.