22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAVİ SULARDA TATİL KEYFİ

Mitolojisi, tarihi, doğası, masmavi denizi ve altın rengi plajlarıyla Yunan adaları sizi bekliyor

MAVİ SULARDA TATİL KEYFİ

28 Temmuz 2012 / 11:53

TURİZMİN SESİ


Dorak Turizm'in büyük ilgi gören ve Mykonos ile Santorini adalarını kapsayan üç günlük tur programı bu yıl İstanbul Performans Orkestrası eşliğinde sahne alacak olan Ayşe Evrim ve Levent Kaya'nın unutulmaz sahne performanslarıyla hareketlenecek. Bu inanılmaz tatil keyfini yaşayan tüm deniz ve güneş tutkunları, her ikisi de yepyeni albümleriyle şu sıralar müzik tv'lerde fırtınalar estiren bu iki genç yeteneği canlı izleme şansına da sahip olacaklar.

YUNAN ADALARINI DORAK TURİZM İLE KEŞFEDİN!
Mitolojisi, tarihi, doğası, masmavi denizi ve altın rengi plajlarıyla Yunan adaları sizi bekliyor. Yunan adalarının en popülerleri olan Mykonos ve Santorini'yi Dorak Turizm'in üç günlük muhteşem tur programıyla keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik, bu muhteşem tatil ve eğlence fırsatı oldukça ekonomik fiyatlara ve cazip ödeme koşullarına sahip.

Tur programı kısaca şöyle:
1. Gün – İstanbul
Saat 19:00
İstanbul'dan saat 19:00'da kalkan konoforlu Deluxe MV Agean Odyssey gemisi Mikonos'a doğru yol alacak ve size İstanbul'un seyirlik güzelliklerini izleme fırsatı da sunacak.

2. Gün - Mykonos
Saat 21:00-05:00
Avrupa Jet sosyetesinin de tercihi olan, Yunan adalarının en gözde ve uğrak yeri Mykonos, sizi eşsiz doğal güzellikleri ve renkli gece hayatıyla karşılayacak.

3. Gün - Santorini
Saat 09:30-17:00
Yunan adalarının en ünlüleri arasında yer alan Santorini, geleneksel mimarisi, mavi kubbeli kiliseleri ve göz alıcı manzarasıyla zihninizdeki Yunan adası imajının en güzel örneğini sunuyor. Santorini aynı zamanda romantizmin adası olarak da tanınıyor.

4. Gün - İzmir
Saat 08:00
Seyahatinizin varış noktası olan İzmir, tüm güzelliği ile bu muhteşem Ege turunu unutulmaz kılacak.

Dorak Turizm
Adres: Cumhuriyet Cad. No: 151/5 80230 Harbiye / İstanbul
Tel: 212 219 15 32 - 212 232 13 48
www.dorak.com.tr

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.