22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MAXX ROYAL TATİLİN ÖTESİNDE

Turizm'in lideri EtsGroup'un, Mayıs 2011'de Belek'te kapılarını tatil severlere açacak olan Maxx Royal Golf & Spa Hotel'i, Türkiye'de ilk kez uygulanan sıra dışı konsepti ile farklı ve özel hizmetler sunmaya hazırlanıyor

MAXX ROYAL TATİLİN ÖTESİNDE

08 Mart 2011 / 18:22

TURİZMİN SESİ


240 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yepyeni bir otel konsepti yaratan EtsGroup, Antalya Belek'te hayata geçirdiği Maxx Royal projesi ile alışılagelmiş tatil anlayışını değiştirerek sektöre yön vermeyi hedefliyor. Maxx Royal, misafir memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı ile 2011 Mayıs'ında tatilseverlere kapılarını açacak. Maxx Royal'in konseptini yatırımcı değil, 35.000 misafir yarattı ! Maxx Royal'in “upper class” olarak tanımlanan konsepti, son 2 yılda 5 yıldız ve üstü otellerde konaklama yapan 35 bin misafir tarafından tasarlandı. 35 bin misafire tek tek telefon anketiyle ulaşılarak, bu misafirlerin lüks kategorideki beklenti ve dilekleri, tatilde bulmak istediklerine dair görüşleri otelin genel hizmet anlayışı olarak kurgulandı.

Maldivler'de tatil keyfi ! Artık Maldivler tatili için uzaklara gitmeye gerek yok… Maxx Royal'de Maldivler'in mimarisinden esinlenerek tasarlanan Maldiv Villaları başta olmak üzere farklı mimari tarzlarda evler bulunmakta. Maldivler'in büyülü ortamını sunan konsepti ile misafirlerini ağırlamayı bekleyen Maldiv Villaları ile tatil keyfi doruklarda yaşanacak. 2 farklı adacık üzerinde konumlanan villalar özel havuzları, bahçeleri ve hizmetleriyle misafirlerinin rüyalarını gerçekleştirmeyi hedefliyor. Maxx Royal, Maldivler Villaları'nı tercih edecek misafirleri için havaalanı transferinden odalardaki özel sunumlara kadar birçok ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Tamamı süit, minumum 80 m2 odalar!
Tüm odaları süitlerden oluşan ve en küçük odası 80 metrekare olan Maxx Royal'de Corner ve King süitlerin ortalama genişliği ise 120-250 metrekare arasında. Ana binada yer alan 5 kat dışında Maldiv Villa'lar, Laguna Evleri, Teras Evleri ve Montgomerie'de yer alan ortalama 400 metrekarelik villalar Maxx Royal'in konaklama alternatiflerini oluşturuyor.

Akdeniz'in en prestijli golf kompleksi ve dev spa merkezi
3.000 metrekarelik alana kurulan dev SPA Merkezi ile Akdeniz'in en prestijli ve 18 delikli golf sahası Maxx Royal'de. Maxx Royal bünyesinde yer alan Akdeniz'in en prestijli golf kompleksi The Montgomerie, dünyaca ünlü İskoç golf turnuva oyuncusu ve 2010 Avrupa Ryder Cup Turnuva Kaptanı Colin Montgomerie tarafından tasarlandı. 18 delikli şampiyona sahası The Montgomerie, kendine özgü doğal kum zemin dokusu ve bitkiler muhafaza edilerek oluşturuldu.

Maxx Royal'de her şey koşulsuz misafir memnuniyeti için tasarlandı…
Maxx Royal'in "uppar class konsepti" dahilinde 24 saat boyunca sunduğu yiyecek ve içecek hizmeti yer alıyor. Maxx Royal dahilinde 1 ana restoran, 5 a la carte restoran, 14 bar, 1 patisserie café ve 1 bistro bulunuyor. Tüm a la carte restoranlar yaz ve kış sezonunda hizmet veriyor.

Acentede rezervasyon sırasında otel giriş kartı düzenlenen misafirler beklemeksizin otele giriş yapabiliyorlar. Otele kendi imkanlarıyla ulaşan misafirler ise giriş, çıkış ve danışma resepsiyonlarından oluşan üç farklı resepsiyon ayrıcalığı ile karşılanıyorlar.

Erken gelen ve geç çıkmak isteyen misafirler için özel hizmet…
Maxx Royal'de erken gelen ve geç çıkmak isteyen misafirlere özel odalar ve hizmetler yer alıyor.
Duş ve dinlenme alanları ile hizmet verecek bu özel lounge'da misafirlerin özel eşyaları için kilitli eşya dolaplarına kadar her şey düşünüldü.

Özel pavillonlar…. Çok farklı ve çeşitli havuz alternatifleri
Maxx Royal'in geniş ve kullanışlı sahilinde, deniz üzerine kurulu pavillionların yer aldığı iskele, villalar için özel tasarlanmış pavillionlar ve şık şezlonglar ile misafirlere farklı seçenekler sunuyor. Ayrıca kapalı çocuk havuzu; deniz suyu doldurulmuş, ısıtmalı açık havuz, ana havuz, Adult Havuz, Teras Havuz, Laguna Havuz gibi çok farklı konseptlerde ve büyüklüklerde havuzlar bulunuyor. Her biri farklı büyüklükte ve teknolojik donanımda olan havuzlardan özelliklerine ve konumlarına göre yaz ve kış aylarında yararlanmak mümkün.

Çocuklar, krallığını ilan edecek! .
Hizmete girmesiyle birlikte Türkiye'nin en sıra dışı oteli olacak Maxx Royal'de farklı özelliklere sahip kaydırakların yer aldığı 12.000 metrekarelik Aquapark, konuklarına gün boyunca değerlendirebilecekleri bir eğlence alternatifi sunuyor. Bilinen en güçlü görsel etkiye sahip kaydırak olan Cobra King, farklı kayma parkuruyla Aquapark'ta yine misafirlerin ilgi odağı olacak.

Maxxi Land ise 01-17 yaş arası misafirler için farklı konseptlerde hizmet verecek bir çocuk ve gençlik kulübü olarak tasarlandı. Kendi alanlarında uzman ve eğitimli 33 kişilik bir kadro ile hizmet verecek olan Maxxi Land, 1000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandı. Maxxi Land, özel ses ışık efektleri ile farklı teknolojik altyapısıyla da çocuk ve genç misafirlerin ilgi odağı olacak.

09.00 – 22.30 arası çocuk bakıcılığı hizmeti!
Maxx Royal misafirleri ayrıca, 01 - 3 yaş grubu çocukları için 01 Haziran – 30 Eylül tarihleri arasında belirli saatlerde çocuk bakım hizmetinden yararlanabilecekler.

Maxx Royal, futbol kampları ve tenis turnuvaları için ideal bir hotel
3 nizamı futbol sahası ve 8 adet tenis kortu da Maxx Royal misafirlerini bekleyen özellikler arasında.

Antalya'nın en büyük kongre ve toplantı merkezi Maxx Royal'de
Maxx Royal'de öne çıkan diğer özellikler ise herkese hitap edecek, ücretli ve ücretsiz birçok özel hizmetin sunulduğu 3000 metrekare büyüklüğünde SPA Merkezi ile iş görüşmeleri, toplantılar ve organizasyonlar için en son teknolojik donanımla hizmet verecek 10.000 metrekarelik Kongre ve Toplantı Merkezi.


ETS GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERSOY “MAXX ROYAL” BASIN TOPLANTISINDA OTELİN SUNDUĞU FARKLILIK VE AYRICALIKLARI AŞAĞIDA YER ALAN ÖRNEKLERLE AÇIKLADI:
Haftasonu Antalya Belek'te gerçekleştirilen Maxx Royal otel yatırımı projesini basın mensupları ile paylaşan Ets Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy Maxx Royal'in beklentileri aşan hizmet kalitelerini şöyle dile getirdi “Belek bölgesinde 240 milyon dolarlık yatırım bedeli ile toplam 1 milyon 500 metrekare alan üzerine kurduğumuz Maxx Royal projesi 1.000 yatak kapasiteli olup 460 oda ve 25 villadan oluşuyor. Maxx Royal ile amacımız alışılagelmiş tatil anlayışını değiştirerek sektöre yön vermeyi hedefliyoruz. Son 2 yılda 5 yıldız ve üstü otellerde konaklayan 35 bin misafiri tek tek telefon anketiyle ulaşarak, bu misafirlerin lüks kategorideki beklenti ve dilekleri, tatilde bulmak istediklerine dair görüşlerini alarak Maxx Royal'in çok özel farklılıklarını yarattık. Maxx Royal'de en ince ayrıntılar düşünülerek yaratılan farklı hizmetler arasında misafirlerimizin güneş yağından yağlanan ve kirlenen gözlüklerini otelde çalışan servis uzmanları tarafından temizlenip kendilerine sunulması yer alıyor. Ayrıca numaralı gözlüklerini Maxx Royal'de kullanılması gereken alanlarda yanlarına almayı unutan misafirlerimiz için gözlük menüsü oluşturduk. Misafirlerimiz kendilerine uygun gözlük numarasını tespit edip menü okurken ya da kullanması gereken

alanlarda uygun gözlüğü kullanıp görme sıkıntısı yaşamayacaklar. Maxx Royal'de çalışan personel garson mantığı ile çalışmayacak. 1.000 kişiden oluşan servis uzmanları toplam 16.000 saat profesyonel eğitim alıp müşterilerimize hizmet verecekler. Böylece 1.000 kişilik istihdam tarattık. Avrupa ve uluslararası standartlarda diskolarda yer alan ses izolasyonu 56 desibeldir. Biz Maxx Royal'de yer alan diskolarda 59 desibel ses izolasyonu kullandık ve odalarında konaklayan misafirler hiçbir şekilde sesten rahatsız olmayacaklar. Bundan sonra yaratacağımız her yatırım ve markanın ismi Maxx Royal adı altında devam edecek. “

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.