22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MECLİS ÇİÇEK AÇTI

Etkinlikler kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakan ve Milletvekillerine Bayındır'da yetiştirilen çiçeklerden hediyeler verildi

MECLİS ÇİÇEK AÇTI

07 Nisan 2011 / 09:18

TURİZMİN SESİ


Bu yıl 14'cüsü düzenlenecek olan 'Uluslar arası Bayındır Çiçek Festivali'yle ilgili etkinlikler devam ediyor.Türkiye Büyük Millet Meclisi renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Mecliste görmeye alışık olduğumuz sahnelerin dışında bir renk cümbüşü ve bahar kokusu vardı. İzmir'in şirin İlçesi Bayındır, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in katılımıyla Mecliste 'Çiçek Festivali' etkinliği düzenledi.

22-25 Nisan tarihleri arasında 14'cüsü düzenlenecek olan 'Uluslar arası Bayındır Çiçek Festivali'ne hazırlanan Bayındır, etkinlik kapsamında Meclis'te başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakan ve Milletvekillerine çiçek dağıttı. Çiçek etkinliğine Milletvekilleri büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in elinden çiçek hediyesini alan Başbakan Erdoğan, festivalin önemine dikkat çekti. Çiçek festivalinin ülke tanıtımına önemli bir katkı sağladığının altını çizen Erdoğan, gelişen çiçek sektörünün önemine değindi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Uluslar arası Bayındır Çiçek Festivali'nin açılışına katılacağı bildirildi.Böylece Osmanlı İmparatorluğu'nda sarayın tüm çiçek ihtiyaçlarını karşılayan Bayındır, düzenlediği etkinlikle Meclis de renklendirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.